AcasăSOCIALVela a scanat situația de pe litoral. Se anunță schimbări: Poliția nu...

Vela a scanat situația de pe litoral. Se anunță schimbări: Poliția nu a fost bine organizată – VIDEO

Ministrul de Interne a ajuns, în această primă zi din luna iulie, pe litoral. Marcel Vela s-a oprit pe faleza Cazinoului din Constanța, s-a adresat efectivelor MAI aflate la malul mării și apoi, ajuns în fața presei, a tras o concluzie de ordin organizatoric.

Și anume a venit cu o explicație pentru faptul că, deși se recomandă constant, la nivel de specialiști și autorități, respectarea unor reguli care să limiteze răspândirea noului coronavirus, s-a ajuns la cazuri în care să apară, totuși, aglomerație pe litoral. Oficialul guvernamental a pus totul pe seama unei insuficiente organizări și a unui număr prea mic de echipaje. Situație care se vrea a fi rezolvată, o dată cu detașarea mai multor efective de poliție la malul mării, în plin sezon estival.

„Am văzut imaginile, tocmai din acest motiv am vrut să punctez acest moment, în sensul în care am detașat polițiști din țară. La plimbări oamenii se aglomerează pentru că aglomerația a fost – cum să spun – permisă. Doi: pentru că poliția și echipajele de poliție nu au fost (…) foarte bine organizate pe litoral, foarte bine prezentate în spațiul public și atunci, dacă ai un singur echipaj care trece o dată la trei ore pe faleză, e normal că agenții economici poate n-au respectat… Vor fi mai multe patrule, vor fi controale mixte și se vor suspenda autorizațiile”, a susținut Marcel Vela.

author avatar
Cristina Stefan
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger