AcasăSOCIALVal de reacții după ce primarul Nicușor Dan a anunțat că s-au...

Val de reacții după ce primarul Nicușor Dan a anunțat că s-au plantat flori în Cișmigiu: ”Înseamnă că în decembrie aduce nisip și palmieri”

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Nici bine nu a apucat Nicușor Dan să anunțe, pe o rețea de socializare, că în Cișmigiu se plantează flori, că locuitorii Capitalei s-au grăbit să reacționeze, multe dintre comentariile apărute la postarea primarului general fiind pline de ironie.

Cișmigiul, unul dintre parcurile despre care locuitorii Capitalei au remarcat încă din vară că a ajuns într-o situație cu totul tristă, nemaifiind îngrijit, are, mai nou, câteva mii de flori, recent plantate.

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Curățenia în Parcul Cișmigiu continuă cu acțiuni de înfrumusețare și renovare. Se plantează flori produse în serele proprii ale Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București și se face punctual înlocuirea pavajului deteriorat.

Cu resursele limitate pe care le avem, lucrăm ca parcurile bucureștene să arate mai bine”, sună mesajul transmis miercuri seară, pe Facebook, de către primarul Capitalei, Nicușor Dan. Anunțul a venit însoțit de câteva fotografii din timpul procedurilor de plantare a florilor.

Mulți dintre oamenii care au citit mesajul primarului au făcut trimitere la data din calendar, alții la faptul că sunt și alte probleme de care ar trebui să se țină cont, când vine vorba de imaginea parcului aflat în apropierea sediului Primăriei Generale, dincolo de flori.

”Abia când plantezi panseluțe în mijlocul unui coteț, te poți numi cu adevărat un politician român. #echipacastigatoare”, i-a transmis o internaută.

”Cu panseluțe? Faceți ceva să scăpați parcul de mizeria păsărilor. Și plantați plante perene. Să nu mai plătim aceeași bani (mulți) în fiecare an…”, i-a sugerat un alt utilizator al rețelei de socializare.

”Felicitări! Cu ștrandurile cum stăm? Haideți că vine octombrie și vă prinde nepregătiți!”, a punctat un alt internaut.

Iată și alte reacții ale celor care au comentat pe tema mesajului primarului Capitalei:

”În octombrie se plantează pomi, nu flori. Florile se plantează primăvara. Acum tre sa te pregătești de iarna Dom. PRIMAR”

”Io zic sa astepti sa vina prima zapada, sa ai spor!!! Nu v-ar fi rusine!!!”

”Bravo mă nenică , acuma când bate iarna la ușă .”

”Noaptea mintii sa plantezi flori cand iarna bate la usa”

”Exact florile erau problema!!! Ele faceau parcul asa de murdar si insalubru, aleile desfundate, podurile care stau sa cada, lacul ca o toaleta sau spatiul de joaca de parca acum s-a terminat razboiul. Da’….avem panselute noi!! Atat s-a putut!”

”Eu acasa pana sa pun flori in vaza, intai fac curatenie. Plantati si voi panselutele dupa ce faceti curat, altfel e cam cum ai incerca sa dai cu deodorant fara sa treci pe la dus.”

”V-ati grabit cu plantatul florilor. Normal se planteaza de Craciun”

”Înseamnă că în decembrie aduce nisip și palmieri”

”Mai bine ati fi plaantat niste castraveti, ii vindeati la iarna si faceati si putin profit.”

202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger