AcasăSOCIALVaccinul anti-Covid și pericolul infertilității la femei

Vaccinul anti-Covid și pericolul infertilității la femei

Promotorii Noii Ordini Mondiale, ca Bill Gates și Klaus Schwab, susțin că pandemia reprezintă o excelentă oportunitate de resetare a societății, iar Covid-19 este ușa prin care omenirea va păși spre o altă lume. O lume mai bună, zugrăvită astfel de publicații mainstream întinse pe tot mapamondul. S-a ajuns până acolo în care este redat optimismul lucios ce ar răzbate din mintea unui tânăr care trăiește în viitorul nu foarte îndepărtat – „Este anul 2030, nu dețin nimic al meu și nu am fost niciodată mai fericit!”. Asta-i trâmbița eliminării capitalismului, dar mai sunt și altele…

Să ne amintim că organizații precum Forumul Economic Mondial, Banca Mondială și chiar ONU bat monedă cu privire la o revoluție tehnocrată condusă de Inteligența Artificială, robotică și nanotehnologie. În anii ce vin, va exista o reducere masivă a nevoii de lucrători, ni se tot spune, iar Național a scris recent despre schimbările pregătite în piața muncii. Însă, ca să se ajungă acolo, e nevoie mai întâi de un alt scenariu – cel al depopulării! Iar asta e cea mai sinistră trâmbiță dintre toate, fără de care The Great Reset (Marea Resetare) nu poate avea loc.

În multe cercuri de putere se vorbește despre faptul că planeta e suprapopulată. Bill Gates, unul dintre ambasadorii eugeniei, a spus-o răspicat, cu subiect și predicat – suntem prea mulți și trebuie luate măsuri! De aici și până la teorii care leagă vaccinul antiCovid de un plan privind depopularea la scară globală nu a fost decât un pas. Un pas pe care inclusiv somități ale medicinei l-au făcut.

Vaccinul antiCovid inhibă proteina Sincitină

Se poate ajunge la o populație de numai un miliard de oameni, fără să existe un adevărat masacru, ca într-o scenă suprarealistă din The Walking Dead?! Evident, spun specialiștii în medicină, convinși că nu trebuie înlăturată posibilitatea „croșetării” unui astfel de plan diabolic.

Vaccinul antiCovid va fi obligatoriu la nivel mondial și asta în cel mai scurt timp, dau asigurării dezvoltatorii din BigPharma. Dar de ce? Cumva fiindcă se urmărește sterilizarea a 60% (sau chiar un procent mai mare) dintre femeile de pe glob? Un astfel de vaccin ar rezolva problema suprapopulării planetei, totuși…

Niciun totuși, însă, fiindcă dr. Mike Yeadon și dr. Wolfgang Wodarg sunt convinși că acest pericol e real! Ei avertizează cu privire la faptul că vaccinul Pfizer va afecta capacitatea oamenilor de a procrea. Cei doi nu sunt niște ageamii în domeniu, Mike Yeadon a fost șef de cercetare și vicepreședintele companiei Pfizer, iar Wodarg, epidemiolog și specialist în plămâni, a ocupat funcția de președinte al Comitetului de sănătate din cadrul Consiliului Europei!

În opinia dr. Mike Yeadon, vaccinul  antiCovid acționează astfel încât să ofere un răspuns imun împotriva proteinei Sincitină, cu funcție vitală în dezvoltarea placentară. Practic, dacă i se administrează vaccinul antiCovid, corpul unei femei va ataca această proteină, putând declanșa o infertilitate de durată nespecificată.

În fața unui asemenea risc, nu-i de mirare că mulți refuză și să vorbească despre vaccinarea antiCovid, darmite să apeleze la ea. Și cine-i poate condamna pe oameni că nu mai au încredere în ce zic „specialiștii” când societatea prezentului ne demonstrează în fiecare zi că nici măcar în tine însuți nu-ți mai poți pune baza!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.034 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ei, uite tataie, asta am spus și eu odată p-acile! Și asta s-ar pute să nu fie singurul risc/scop al vaccinului. Vom vedea peste câțiva ani, cei care vom fi pe acest pământ. Nu cumva și Arhiepiscopul Teodosie are dreptate prin cea ce a afirmat zilele trecute, când unii ziariști de casă au și sărit să-l critice? Acum înțelegeți de ce nu au sărit să fie primii la vaccinare Ciolannis, Orban, Tătaru și clica liberală? Măcar de ar fi simulat, injectându-le nu vaccin ci ser.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger