AcasăSOCIALVaccinarea neobligatorie. Încep condiționările!

Vaccinarea neobligatorie. Încep condiționările!

Începe segregarea: avantaje pentru vaccinați și dezavantaje pentru nevaccinați

Guvernului îi lipsesc sigur specialiștii în psihologia maselor, astfel nu se explică gafele și comunicările bolovănoase cu efect invers pe care le tot produc. Ajungându-se, iată, la un surplus de peste 330.000 de doze de vaccin pe care nimeni nu le vrea. Acum, la sfatul nu știu cărui expert al Executivului, au trecut la condiționări, pătrunzând pe panta periculoasă a segregării.

De unde își frecau mâinile acum vreo două luni, văzând bătaia pe programări la vaccinare, guvernanții s-au trezit acum că îndeasă frigiderele și congelatoarele cu doze de toate neamurile, milogindu-se de români să accepte imunizarea. Oriunde, în piață, în mașină, numai să se vaccineze, că altfel nu își fac planul. Și totuși, ce s-a întâmplat în mințile românilor, atâta vreme cât intenția de vaccinare era destul de ridicată la începuturi? Motivele sunt mai multe, însă cea mai mare greșeală comisă de propovăduitorii vaccinării a fost să se rățoiască la românii care băteau în retragere și, mai apoi, să-i și amenințe deloc subtil. În psihologia bazică a maselor, și chiar și a celei individuale, orice tentativă de obligativitate va avea efectul invers. Cu cât încerci să-i forțezi pe români să se vaccineze, cu atât se vaccinează mai puțini. Din punctul meu de vedere, însă, cea mai mare eroare în care se tot scaldă cei de la Guvern este faptul că nu acordă niciun fel de ”răsplată” celor care se conformează, în sensul că nici pentru cei vaccinați nimic nu se schimbă. Mai mult, demolatoare este și perspectiva că cei imunizați nu sunt deloc imuni, pentru că ei fac boala, se infectează și transmit virusul mai departe. Iar anunțul de revenire la viața normală, fără restricții și fără măști, este contraproductiv, atâta vreme cât momentul depinde de vaccinarea aproape în totalitate a populației. Atacurile la adresa vaccinului AstraZeneca, cel mai probabil orchestrat din zona concurenței, pentru că, nu-i așa?, totul este o afacere, nu au ajutat nici ele, în fapt sperietura trombozelor fiind cea care a dinamitat, efectiv, întreaga campanie de vaccinare, nu numai cea cu AstraZeneca.

Marea segregare

Dovedind că pe la Guvern nu e prea mare înghesuială de capete luminate, comunicarea s-a îndreptat într-o nouă direcție, dar la fel de greșită. Se încearcă acum mituirea vaccinaților prin condiționare. Astfel, ministrul Educaţiei a declarat că se ia în calcul ca studenţii care s-au vaccinat împotriva coronavirusului să aibă prioritate la cazarea în cămine, atingând aici un punct sensibil al acestora, știindu-se criza permanentă de astfel de locuri. Totodată, profesorii care se vor vaccina vor avea prioritate la supravegherea examenelor naționale, activitate remunerată cu bani mai mulți anul acesta, cel puțin la nivel declarativ. Iar școlile nu se vor mai închide doar dacă personalul din aceste unități se va vaccina în procent de 100%. În ritmul acesta, segregarea va cuprinde toată țara, cu cetățeni de categoria I și nevaccinații, considerați niște paria.

De ce atâta grabă ?

Oamenii de știință au atras atenția, în repetate rânduri, că ori vaccinezi repede și tot, ori o lași baltă, pentru că riști să transformi virusul în ceva mult mai urât. La nivel mondial, asta se întâmplă. Ritmul de vaccinare este scăzut și chiar zero în multe părți ale lumii. Și atunci rămâne doar varianta imunizării naturale, care începe, deja, să se producă. În România, cu cât scade numărul de cazuri, cu atât mai disperați sunt cei de la Guvern, împingând populația la o imunizare cât mai rapidă. Rezultatele însă nu apar, pentru că spaima aceea, pe care tot încearcă să o mai resusciteze, nu mai afectează pe nimeni.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.659 afisari

5 COMENTARII

  1. Abia astept sa fiu segregat !
    Vom vedea peste un timp cine a procedat corect !!!
    NAZISTILOR, VREAU SA FIU SEGREGAT SI VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!

    • Exact efectele acelea pe termen lung le astept și eu la cei ce s-au grăbit cu vaccinarea. În plus dc ar fi de ajuns doar 2 doze…sunt valabile doar 6 luni. Să vedem în timp cine e mai rezistent. Eu stiu deja raspunsul. Pentru unii e nevoie sa-l testeze pe propria piele pt a fi relevant.

  2. Idiotii utili de la asa-zisul gubern al coloniei din Romanika habar nu au de psihologia maselor !! 🙂 Bai, trepadusilor cu cap patrat, tot ce a prezis David Icke inca de prin `97-`98 se va intampla, deja se intampla, asa ca mai usor cu gargara globalista pe scari, si cu amenintarile, ca numai sclavii si cobaii vostrii se sperie asa de usor !! 🙂 Insa, cu rebelii o sa aveti chiar mari probleme, deja celebrul doktor Mengele se invarte zilnic in Iad ca nu traieste in zilele noastre, ce fericit ar fi omul sa poata face experimente fara numar, zi de zi, ar adormi noaptea ca un mic copil, voi va dati seama ce ghinion a avut omul ala ca a trait atunci, si nu acum ? 🙂 Hai, criminalilor in alb din auschwitzurile si lagarele din spitale, aveti timp pana prin 2030, ca doar Agenda 2030 e in plina desfasurare, mai mult curaj, ce dracu !! 🙂 Hai cu segregarea societatii multilateral dezvoltate, pe criterii globaliste, nihiliste si progresiste !! 🙂 Iadul va asteapta, idiotor utili ce sunteti, aveti niste creiere de gaina, multumim ca tocmai a-ti dat foc societatii umane per ansamblu, de acum incepe distractia adevarata, tarfelor Babylon-ului ce sunteti !! 🙂

    • In principiu iti dau dreptate. Mengele ar trebui reabilitat si statuia lui expusa in toate capitalele lumii. Exista astfel sansa ca cretinopatii care conduc lumea sa le remarce si sa li se faca frica de urmarile deciziilor lor.
      Ar mai fi o posibilitate. Guvernele tarilor care isi santajeaza cetatenii, care deci isi forteaza cetatenii sa accepte sa fie folositi pe post de cobai chiar daca nu si-au exprimat un consimtatmant informat, sa fie arestate si acuzate de crime impotriva umanitatii.
      Santajul ca mijloc de „convingere” pentru acceptarea unui asa zis vaccin, in realitate a unui tratament genic profilactic, experimentat fara succes de mai mult de 30 de ani, este oare mai uman decat metodele de convingere si tratament folosite de „doctorul” Mengele?

  3. Niste inconstienti pot calca in picioare CONSTITUTIA TARII !!,libertatea de a alege !!,nu se refera doar la vot mai NEISPRAVITILOR .
    V-ATI BALEGAT PE EA EDUCATIE !,SCOALA!! ,PE LITERA LEGII !!!,REZULTANTA CELOR 31 DE ANI DE BATAIE DE JOC SE VEDE ACUM CAND MESAJUL ESTE REFUZAT, RESPINS ,V_ATI PIERDUT CREDIBILITATEA ,V-ATI DECIMAT SINGURI POZITIA DE A DECIDE ! SI IN MINTEA VOASTRA SLABA APELATI LA MIJLOACE DE CONSTRINGERE !!.
    N-ATI FOST INSTARE SA CONDUCETI O TARA ,N-ATI FOST INSTARE SA INVATATI DIN GRESELILE VOASTRE ,N_ATI PRELUAT NIMIC DIN CE A FOST BUN LA ALTE TARI DE ASTA RATATI ORCE SANSA !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger