AcasăSOCIALVacanţă STRICATĂ pentru românii care merg în Grecia. Cel mai mare COŞMAR...

Vacanţă STRICATĂ pentru românii care merg în Grecia. Cel mai mare COŞMAR se întoarce!

Grecia

Tocmai când românii credeau că se pot distra în cea mai mare voie, în această vară, în Grecia, iată că un coşmar de pe vremea pandemiei de Covid-19 se întoarce. Şi anume, masca de protecţie.

Autorităţile elene din insula Thassos recomandă purtarea măştii de protecţie în toate locurile aglomerate, în această perioadă de vacanță.

Tulpina Centaurus strică vacanţele

Turiștii sunt sfătuiți să se protejeze dat fiind gradul ridicat de contagiozitate a noii variante depistate de coronavirus, Centaurus. Chiar dacă nu este încă o măsură obligatorie, specialiştii eleni au transmis turiștilor şi localnicilor să poarte masca de protecţie în locurile aglomerate.

Numită și „Insula de Smarald”, Thassos este situată la doar câteva ore de condus față de București, aproximativ 620 km, ceea ce o face una din destinațiile preferate ale românilor pe timp de vară.

Românii au invadat Grecia

Numită și „Insula de Smarald”, Thassos este situată la doar câteva ore de condus față de București, aproximativ 620 km, ceea ce o face una din destinațiile preferate ale românilor pe timp de vară. Unde? Majoritatea a preferat Grecia.

Autoritățile turistice din Grecia anunță că Thassos e ocupa, practic, de români. Românii ajung în Grecia cu avionul sau cu mașina, iar drumul cu autoturismul propriu poate dura câteva ore bune, în funcție de distanța parcursă până la destinație. Totuși, dacă nu vreți să ajungeți în 8 – 9 ore, există și variante rapide, apropiate de România.

author avatar
Andrei Ștefan
1.461 afisari

3 COMENTARII

  1. SĂ NU MAI MEARGĂ!
    Dar ți-ai găsit… sclavetele mioritic să se revolte? Să comenteze? Să-și apere drepturile și mândria!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger