AcasăSOCIALVacanță în Delta Dunării, doar cu certificat de vaccinare

Vacanță în Delta Dunării, doar cu certificat de vaccinare

delta dunariiVacanță în Delta Dunării, doar cu certificat de vaccinare

Administratorii de hoteluri și pensiuni din Delta Dunării sfătuiesc turiștii să aducă dovezi că s-au vaccinat anti-COVID-19 sau că nu sunt infectați cu virusul Sars-Cov2.

Cea mai râvnită zonă turistică pentru minivacanța de Paște și 1 Mai este Delta Dunării. Aproape toate locurile au fost rezervate din vreme, Delta fiind considerată cea mai sigura destinație turistică, în pandemie.

Turiștii sunt însă sfătuiți de administratorii de hoteluri și pensiuni din zonă să aducă o dovadă care să ateste că sunt vaccinați anti-COVID-19 sau că au anticorpi după trecerea prin boală. Celor care încă nu s-au imunizat li s-ar putea pune la dispoziție teste rapide, potrivit Digi24.ro.

„Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă. Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță”, a declarat antreprenorul Dragoș Atanasiu.

Tarifele de cazare în Delta Dunării sunt mai mari decât în alte zone ale țării. Pentru 3 zile de cazare, preturile sunt între 800 și 2000 de lei, în funcție de gradul de confort.

author avatar
Andreea Vlad
505 afisari

2 COMENTARII

  1. Oportunitate de job part time!

    Căutăm urgent operatori pe internet!
    Lucrați acasă la dumneavoastră, la calculator, în timpul liber ( se lucrează cu Word, Pdf, e-mail etc. ). Vrei mai mult timp liber? Totul depinde de alegerea ta.

    Câștigurile sunt foarte motivante!
    Obții ușor rezultate!
    Sistem GENIAL!
    O echipă serioasă te așteaptă!

    Asigurăm instruire gratuită și de cea mai bună calitate: învățăm totul împreună! Trebuie să aveți vârsta de 18 ani și cunoștințe minime de navigare pe internet.

    Noi vă oferim exact ceea ce vă poate ajuta în momentele critice: o colaborare care să conteze foarte mult lângă CV-ul dumneavoastră.

    Când dorești să afli despre ce este vorba și să primești toate detaliile, lasă-mi un e-mail la adresa noastră: activitatecompletonline@gmail.com

  2. Marele borfas atanasescu vorbeste de corectitudine, ghertoiul 🙂 Ramai fara bani, tarane 🙂 Ha ha ha

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger