AcasăSOCIALVa fi HAOS în Bucureşti? STB-ul, "tras pe dreapta"

Va fi HAOS în Bucureşti? STB-ul, „tras pe dreapta”

Alţi angajaţi din România se pregătesc de grevă! Este vorba despre personalul Societății de Transport București. Ei ameninţă cu greva dacă negocierile pe tema contractului colectiv de muncă nu vor avea rezultatul dorit.

Protestul lor ar putea începe pe 1 septembrie.

Expiră contractul colectiv de muncă

Anunțul a venit în contextul în care au loc discuții de o lună și jumătate cu conducerea STB. Potrivit membrilor sindicatului de la societatea de transport, pe 31 august expiră contractul colectiv de muncă al angajaților.

Angajații Societății de Transport București (STB) vor majorări salariale și condiții mai bune de muncă. Totuși, nemulțumirea lor a crescut după ce li s-a propus sporuri din partea conducerii.

Greva de anul trecut a angajaţilor STB a durat 5 zile. La momentul respectiv, bucureștenii au fost nevoiți să circule cu metroul, mașinile personale sau taxiurile. Astfel, traficul din Capitală s-a confruntat cu mari dificultăți.

1.599 afisari

5 COMENTARII

 1. O casa de amanet profesionista si cu experienta!!!!
  care reuseste sa satisfaca zeci de clienti lunar prin salvarea de la situatii financiare neplacute temporar. Avantajele amanetului sunt diverse. Alaturi de noi ai oportunitatea de a amaneta o gama larga de obiecte, astfel serviciile sunt urmatoarele:
  ● Amanet aur
  ● Amanet electronice
  . Amanet Masini
  Informatii la 0724998826
  http://www.amanetcar.ro
  #amanet
  #automobile
  #masini
  #amanetauto

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...