AcasăSOCIALVa avea Capitala târg de Crăciun în această iarnă? Primarul Nicușor Dan...

Va avea Capitala târg de Crăciun în această iarnă? Primarul Nicușor Dan a făcut anunțul! – VIDEO

Va avea Capitala târg de Crăciun în această iarnă? Primarul Nicușor Dan a făcut anunțul! - VIDEOVa avea Capitala târg de Crăciun în această iarnă? Primarul Nicușor Dan a făcut anunțul! - VIDEO (sursa foto: facebook/Nicușor Dan)

Mai sunt, e drept, săptămâni bune până la Sărbătorile de iarnă, dar chiar și așa, nu sunt puțini cei care, chiar și în actualul context generat de COVId-19, se gândesc deja la cum va arăta Crăciunul în acest an.

Și nu neapărat la nivel de planuri de vacanță, ci măcar la o plimbare prin București, în zilele de Sărbători.

În funcție de criza sanitară

În tot acest context, s-a aflat chiar de la primarul Capitalei, Nicușor Dan, dacă sunt șanse ca în Capitală să fie organizat un târg de Crăciun.

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa municipalitatea nimic. Toate costurile pe care municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”, a declarat, joi, 11 noiembrie, Nicuşor Dan.

În anii trecuți, până să apară problemele cauzate de noul coronavirus și restricțiile impuse în încercarea de a limita pe cât de mult posibil răspândirea acestui virus, pe lângă faptul că în oraș fuseseră montate instalații luminoase pe principalele străzi și bulevarde, fuseseră organizate și astfel de târguri de Crăciun – fie în Piața Constituției, fie la Universitate.