AcasăSOCIALUSR-istul Iulian Bulai se laudă că a refuzat să dea ŞPAGĂ în...

USR-istul Iulian Bulai se laudă că a refuzat să dea ŞPAGĂ în tren. Cum ar fi negociat „naşul” cu el

Deputatul USR Iulian Bulai a povestit episodul în care un controlor CFR i-ar fi cerut şpagă în tren, pentru ca, astfel, politicianul să nu mai fie nevoit să achite contravaloarea biletului.

„Naşul” i-ar fi cerut lui Bulai 70 de lei, mită, pentru a nu plăti în tren un bilet în valoare de 137 de lei.

Controlorul ar fi negociat în văzul tuturor

Șpaga pe trenul CFR București – Roman. Automatul din Gara de Nord indică toate locurile ocupate. Nu emite nici bilete fără loc. La fel și la ghișeu. Intru în tren. Mă așez pe un loc liber.

Încă nu m-a rugat nimeni să mă ridic. Vine controlorul. Elegant îmi arată tariful de 137 lei până la Roman. Discret se apleacă spre mine și îmi zice să îi dau 70 de lei și să rămână așa.

Îi zic că nu pot face asta și nu mai comentez. Cumpăr biletul de 137 de lei. Încă sunt șocat că a îndrăznit să negocieze șpaga. Nu are nicio jenă. În jurul nostru sunt mulți oameni, în spatele lui, pe tavan, două camere de luat vederi”, relatează, pe Facebook, Iulian Bulai.

Bulai s-a plâns şi de lipsa aerului condiţionat

Am ajuns la Mizil. Corupția nu este doar despre cei care cer foloase necuvenite, ci și despre cei care acceptă să fie parte a acestui joc murdar. Indiferent de nivel: de la plagiatul premierului acoperit de judecători, până la controlorul care își negociază mica șpagă.

România nu merge într-o direcție bună. Corupția generalizată, de la vlădică la opincă, ne afectează pe toți.

PS: un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București – Roman. O situație cât toate motivele la care te gândești de ce nu merg treburile bine în țara asta.

Ca de exemplu aer condiționat în tren după ce temperaturile trec de 25-30 de grade”, a mai scris deputatul.

author avatar
Andrei Ștefan
572 afisari

16 COMENTARII

  • Hai sa va spun cum l-am prins pe Bulai la cersit in Stocholm. Prin 1997 se umpluse occidentul de hoti si cersetoti veniti din Romania. Am fost selectat si trimis acolo sa ridic cersetorii si sa-i trimit in Romania. Bulai asta o facea pe omul statue in centrul orasului. Cand i-am dat un baston pe fund si repede altul intre ochi urmate de 3 sutiri in fund s-a facut in jur o ceata de praf de creta ca hainele lui Bulai erau impregnate cu asa ceva. Nu exagerez dar a facut pe el de frica. I-am mai dat 4-5 palme si l-am aruncat in duba.

 1. Fata aia de vampir oligofren…puletele disparuse putin de pe scena si s-a gandit ca e bine sa mai latre un pic in public.
  Acest iubitor de poponauti va fi mandru/PRIDE inoculat anti-monkeypox.
  Trist…

 2. Corruptia este peste tot,de la un fost ministru al sanatatii usr-ist care nu are studii ci doar o tzadula ca a terminat o scoala de contabili pana la jigania aia tot usr-ista care a furat bani europeni

 3. Bulai, cersetorul care a facut tara de ras in suedia!! Un hom.osexual racolat de partidul de gay usri.. mue Usri

 4. Te lauzi ca este posibil sa fi lasat un om pe drumuri, asa-i? Bravo, bah jmechere!
  Daca tot esti corect si vrei sa platesti bilet la supra pret, nu era mai simplu sa ii spui aluia „cumetre, nu mai face asta ca s-ar putea sa ti-o furi intr-o zi”?

 5. „UN BAİRAM FERİCİT!”
  „KURBAN BAIRAM QAYIRLI BOLSIN!“
  „KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN!”
  „EID AL-ADHA MUBARAK!”

 6. Bula!, tu crezi ca noi suntem o natie care oune botul la o paiatza ca tine ce s a varat prin politica prin dezinformare grosolana? ?!! Asta ai avut ca meserie prin occident nu e o jignire!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri