AcasăSOCIALUrs zărit în zona Aeroportului din Sibiu. S-a emis Ro-Alert, joi dimineață

Urs zărit în zona Aeroportului din Sibiu. S-a emis Ro-Alert, joi dimineață

(sursa foto: vocea-olteniei.ro)

S-a dat alarma după ce un urs a fost văzut în zona Aeroportului Sibiu. Autoritățile au emis, în dimineața zilei de joi, un mesaj Ro-Alert.

Ursul a fost semnalat, joi dimineața, în apropierea Aeroportului Internațional Sibiu, după ce, cu o zi în urmă, prezența acestuia a fost semnalată într-un cartier apropiat aerogării, potrivit Mediafax.

Jandarmii s-au deplasat în zonă

Prin intermediul mesajului Ro-Alert, sibienii au fost sfătuiți să evite zona și să rămână în locuințe.

Informația privind prezența animalului sălbatic în zona aeroportului sibian a sunat mobilizarea în rândul forțelor de ordine. „În urma semnalării prezenței unui urs în zona Aeroportului Sibiu, polițiștii din cadrul IPJ Sibiu acordă sprijin echipei de intervenție pentru asigurarea unui perimetru de siguranță și prevenirea oricăror situații de risc la adresa vieții și sănătății persoanelor”, a transmis și Poliția Sibiu.

În zona unde a fost sesizată prezența ursului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, pentru asigurarea măsurilor de ordine și de protecție. Iar jandarmii vor rămâne in zonă pentru a se asigura că pericolul este îndepărtat.

author avatar
Andrei Coman