AcasăSOCIALUntold 2022 vine cu nume-surpriză mari pe scenă, la vară, la Cluj-Napoca....

Untold 2022 vine cu nume-surpriză mari pe scenă, la vară, la Cluj-Napoca. Ce vedete au confirmat prezenţa (VIDEO)

untold-2022Untold 2022 vine cu nume-surpriză mari pe scenă, la vară, la Cluj-Napoca. Ce vedete au confirmat prezenţa

Organizatorii UNTOLD 2022 au anunțat primii artiști care vor urca în acest an pe scena principală a festivalului între 4 și 7 august. Unii dintre ei vin pentru prima oară în România sau la festivalul de la Cluj-Napoca.

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo fac parte din cea de-a șaptea poveste din tărâmul magic creat timp de 4 zile și 4 nopți în Cluj-Napoca. Lor li se alătură Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Kygo pregăteşte un show pe cinste

Unul dintre cei mai apreciaţi şi aşteptaţi artişti, Kygo, pregăteşte un show deosebit pentru UNTOLD. DJ-ul şi producătorul norvegian este cel care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică, tropical house, la care a adăugat instrumentul său preferat, pianul.

Kygo și-a completat lista colaborărilor memorabile cu „Whats Love Got To Do With It” (Tina Turner), și remixul pentru legendara piesă „Hot Stuff”, lansată de regina muzicii disco, Donna Summer, în 1979.

Când are loc Untold 2022?

Organizatorii Untold 2022, care are loc la Cluj-Napoca, au anunțat data evenimentului din 2022. Show-ul va fi organizat între 4 și 7 august. Peste 265.000 de persoane din peste 100 de ţări au participat, în total, la UNTOLD 2021, în cele patru zile ale festivalului desfăşurat la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie.

Altfel, în acest an, O premieră pentru mainstage este superstarul techno Paul Kalkbrenner. DJ-ul și producătorul german a fost prezent în fiecare an la festivalul UNTOLD la scena Galaxy, iar în acest an va face show-ul live pe scena principală a festivalului.

author avatar
Andrei Ștefan