AcasăSOCIALUNTOLD 2021 dă lovitura: "Unul dintre artiștii care a semnat imnul EURO...

UNTOLD 2021 dă lovitura: „Unul dintre artiștii care a semnat imnul EURO 2020 vine la Cluj!” (VIDEO)

untold 2021UNTOLD 2021 dă lovitura: "Unul dintre artiștii care a semnat imnul EURO 2020 vine la Cluj!"

UNTOLD 2021 este cel mai mare eveniment muzical pe care-l aşteaptă România. Ca de fiecare dată, spectacolul va fi la Cluj-Napoca, anul acesta în luna septembrie.

Organizatorii au făcut marele anunț, festivalul va avea loc între 9 și 12 septembrie în inima Transvilaniei. Deși nu va exista o limită de persoane, condițiile sunt stricte: deocamdată doar cei care pot demonstra că s-au vaccinat pot intra la festival.

Ce artişti vor veni la UNTOLD 2021?

Toată lumea așteaptă să vadă cine sunt artișii care vor cânta în prima ediție UNTOLD 2021 după pandemia de Covid-19. Iar organizatorii evenimentului spun că vor face un anunț important peste câteva zile.

Mai e secret pentru câteva zile, pentru că săptămâna viitoare o să facem un anunț important. Dar pot să vă dau, așa, un hint: va fi unul dintre artiștii care a semnat imnul EURO 2020″, a declarat Edy Chereji, director de comunicare al festivalurilor Untold și Neversea.

Imnul oficial pentru EURO 2020, intitulat „We Are The People We’ve Been Waiting For” (Suntem oamenii pe care îi aşteptam), este interpretat de DJ Martin Garrix, Bono & The Edge. Cel mai probabil, artistul la care se referea Edy Chereji este DJ Martin Garrix, având în vedere că UNTOLD este, totuşi, o scenă a DJ-ilor.

S-au vândut 11.000 de abonamente

Organizatorii UNTOLD 2021 au anunțat că joi au fost vândute 11.000 de abonamente. Altă tranșă de abonamente va fi anunțată în curând. Anul acesta, evenimentul se desfășoară în perioada 9-12 septembrie.

Anul 2021 se anunță a fi unul magic și asta datorită fanilor UNTOLD. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, UNTOLD este cel mai așteptat eveniment, mai ales în acest an atât de special”, au spus organizatorii.

De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

author avatar
Andrei Ștefan
409 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lasa mai Chereji, bai pupinkuristul lui Bokulet pitikul, ca faci iar un talmes-balmes de toata frumusetea, ca de obicei, dar macar sa dai live-uri si la editia de acum, sa vada si ne-vaxinatii cum se rup in figuri cobaii tai vaxinati in cap, asa ca nu te fuduli la banii pentru transmisii in direct, ca oamenii chiar au niste asteptari, adica totul sa fie de-a moca, bai mikimausule !! 🙂 Bai, si chiar daca unii o sa prinda niste virus chinezesc in ei, asta e, stii si tu cum e, ca la balci sau ca la balamuk e la voi, bai organizatorul lui peste prajit, ca de nu ar pune pitikul stadionul la dispozitia ta, nu ai avea unde sa te desfasori cu drogatii tai veniti cu pluta !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger