AcasăSOCIALCEA MAI SCUMPĂ cameră de Revelion în România. Trei nopți de cazare,...

CEA MAI SCUMPĂ cameră de Revelion în România. Trei nopți de cazare, cât o săptămână la Dubai!

hotelUnde se află cea mai scumpă cameră de Revelion în România. Trei nopți de cazare costă cât o săptămână la Dubai

Cea mai scumpă cameră de Revelion se află în Poiana Brașov. Românii trebuie să scoată din buzunar aproape 3.000 de euro pentru trei nopți de cazare!

În contextul pandemiei, românii optează pentru sejururile din țara noastră, în special la munte. Și în acest an, cele mai mari prețuri se regăsesc în Poiana Brașov, unde hotelierii se întrec în prețuri care mai de care mai piperate.

Pentru doar trei nopți de cazare, la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Poiana Brașov, românii trebuie să scoată din buzunar aproape 3000 de euro.

Cu acești bani, ar putea să meargă într-un sejur de lux de 7 nopți într-una dintre cele mai exotice insule din lume. Sau în Dubai!

Astfel, Hotelul Alpin scoate la bătaie, în perioada 30 decembrie-2 ianuarie o cameră cu două dormitoare și mic dejun inclus la prețul de 14.250 de lei (în jur de 3.000 de euro).

Turismul din Poiana Brașov, imun la pandemie?

Preţul din Poiana Brașov este pentru trei nopți de cazare într-o cameră dublă deluxe, cu două paturi king-size şi balcon, dar şi mic dejun, la hotel de patru stele.

De menționat este faptul că prețul este valabil atât pentru o persoană, cât şi pentru patru persoane, costul reprezintă de fapt prețul camerei pe noapte, scrie ZF.

Alte unități de cazare oferă o cameră dublă şi mic dejun la prețuri de 5.000-6.000 lei. Spre exemplu, un sejur de șapte zile cu plecare pe 30 decembrie în Dubai costă circa 1.600 de euro de persoană, cu cazare la un hotel de patru stele.

author avatar
Andreea Vlad
1.613 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger