AcasăSOCIALUnde mănânci ieftin şi bun în România. Un meniu cu două feluri...

Unde mănânci ieftin şi bun în România. Un meniu cu două feluri costă doar 7 lei

Daca tinem tot cu programul asta de guvernare, sugeram triplarea cantinelor pentru saraci. Sa avem si noi o zeama calda

Mâncarea s-a scumpit peste tot. La raftul supermarketului, în restaurant şi la firmele de livrare. Totuşi, există câteva locaţii în ţara noastră unde se mănâncă ieftin şi bun.

Un meniu costă doar 7 lei şi conţine două feluri.

Mănânci cu 7 lei la cantina studenţilor

Locul din România unde poţi mânca un meniu complet cu doar 7 lei. Cantina Universității de Medicină și Farmacie „Iulia Hațieganu” din Cluj-Napoca devine o adevărată oază pentru cei care caută să își satisfacă poftele gastronomice fără a-și goli portofelul.

Un exemplu concret al acestei oferte incredibile este „Meniul Student”, care încântă papilele gustative ale celor ce-l aleg cu doar 7 lei. Această ofertă specială este disponibilă zilnic și se schimbă în fiecare zi, oferind varietate și prospețime în fiecare farfurie.

Meniul include două feluri

Meniul include două feluri de mâncare, iar reducerea specială aplicată studenților face ca suma să ajungă la doar 7 lei. Un meniu compus dintr-o porție de supă de roșii cu orez la prețul de 3,5 lei și o porție de piept de pui cu orez basmati la prețul de 10 lei.

Cu reducerea aplicată, suma totală se transformă în doar 7 lei. Cu toate acestea, pentru a beneficia de aceste prețuri avantajoase, este necesar ca studenții să prezinte carnetul de student la casă înainte de a achita nota de plată.

Meniuri şi 5,5 lei

La cantina UMF, cea mai accesibilă din Transilvania, este și un meniu cu numai 5,5 lei, disponibil numai în anumite zile. Spre exemplu, luni, 4 martie, meniul a fost de mămăligă cu brânză, iar pentru vineri, 8 martie, va consta într-o porție de macaroane cu brânză.

Cantina UMF Cluj are și meniuri puțin mai scumpe, de 17 și chiar 18 lei, cu două feluri de mâncare și salată.

author avatar
Andrei Ștefan
2.519 afisari

4 COMENTARII

  1. mda,
    o cantina sociala mai deosebita!
    -in bucuresti e una sau doua prin Palatul Poporului!

  2. Hai ma,poate le confunzi cu” cantinele” dela Parlament,Govern,Cotroceni,SRI si alti amarati dintrastia cu lefuri mici,fara privilegii,si fara parandaraturi.

  3. „oferte incredibile este „Meniul Student”, care încântă papilele gustative ale celor ce-l aleg cu doar 7 lei. ”
    Acest meniu nu ar trebui sa fie doar pentru STUDENTII cu legitimatie ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger