AcasăSOCIALUnde mai mănânci ieftin şi pe săturate, în Bucureşti. Ciorbă de văcuță...

Unde mai mănânci ieftin şi pe săturate, în Bucureşti. Ciorbă de văcuță a la grec: 4,91 lei sau ceafă de porc: 3,12 lei

mancare spital

HoReCa a majorat preţurile la mâncare şi la servicii, ca să ţină pasul cu inflaţia, astfel că mai găseşti puţine locuri, în Bucureşti, unde poţi să mănânci ieftin şi pe săturate.

Doar în cantinele studențești mai e posibil să găseşti acest lucru. Au rămas ultimele locuri din România în care tinerii mai pot mânca la prețuri foarte mici, care sunt de-a dreptul incredibile dacă ne raportăm la cât au ajuns să coste alimentele în ziua de azi.

Ce preţuri sunt la Cantina Moxa, de la ASE

Iată ce puteau alege studenții ASE din meniul de pe 31 octombrie 2023, potrivit site-ului instituției:

  • ciorbă de fasole (400 gr) la 1,53 lei
  • ciorbă de văcuță a la grec (60/340 gr) la 4,91 lei,
  • piept de pui la grătar (100 gr) la 3,86 lei,
  • ceafă de porc pe plită (100 gr) cu 3,12 lei,
  • chiftele prăjite (90 gr) la 2,09 lei,
  • păstrăv la grătar cu mămăligă (200/150 gr) cu 8,46 lei etc.

La Iaşi, sunt preţuri şi mai mici

Prețuri foarte mici sunt şi la Cantina Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași

Spre exemplu, o ciorbă de perișoare costă aici 4, 7 lei, un cotlet de porc la tavă –5, 25 lei, chifteluţe din carne de porc – 4, 7 lei, o friptură din ceafă de porc – 5, 1 lei, un şniţel din piept de pui – 5, 85 lei, o friptură din carne de vită – 4,3 lei, o tochitură din ceafă de porc, cu ou, brânză şi mămăligă – 8,8 lei.

În ceea ce priveşte programul de la cantinele studeţeşti, Cantina din curtea Facultății de Drept este deschisă de luni până vineri, de la 11:30-17:00 și 18:00-19:00 de luni până joi, iar vineri de la 11:30-17:00. Cea din Complex Leu are programul luni până sâmbătă, între orele 7:00-21:00, iar cea de la Moxa este deschisă de luni până vineri, de la 12:00-16:00 și de la 17:00-19:00.

author avatar
Andrei Ștefan
24.938 afisari

16 COMENTARII

  1. carnea de porc nu are nici un gust , nu miroase la prajit a nimic , iese apa di ea , poate sa fie si un leu ca nu-i de mancat .

    • Made in EU, a noastra carne are pestorcina si nu e buna. Am facut anul trecut niste carnati dupa reteta pe care o fac de ani si ani de zile, am folosit carne cumparata de la supermarket. Nu au avut niciun gust placut, dupa un timp am saturat cateii cu carnati de casa. Anul asta fac musai cu carne cumparata de la un vecin de la tara, are porc cumnata-su in batatura.

  2. De ce spuneti ca la cantinele studentesti sant cele mai mici preturi. Va sfatuiesc sa dati o tura la bufetul senatuli si mai votbim dupa aia.

    • Să vedeți cum sunt tratați Pensionarii în fostele așa zise Stațiuni de Tratament mâncare de aruncat la porci !

  3. Normal ar trebui sa se poată manca acolo și dacă nu ești student…că poate ești masterand

  4. Da’ la restaurantul Parlamentului cum e ? Acolo e f. scump.Ciorba de burta cu tot dichisul doar 6,5 Lei.pt. alesii amarati,sonorosi ,asa e Ma Ciuca ? Salariu salariu,pensie pensie,dupa plagiat coane Bde.

  5. Da’ la restaurantul Parlamentului cum e ? Acolo e f. scump.Ciorba de burta cu tot dichisul doar 6,5 Lei.pt. alesii amarati,somnorosi ,asa e Ma Ciuca ? Salariu salariu,pensia pensie,dupa plagiat coane Bode.

  6. Amărâților tot la mâncare vă e capul ?Tot la 2 metri sub pământ ajunge și Marcelică de la Buzău și ultimul boschetar din Ferentari indiferent ce bunătățuri a halit.Memento mori PSD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger