AcasăSOCIALUn tramvai a deraiat în Capitală. Incidentul, în zona Colentina

Un tramvai a deraiat în Capitală. Incidentul, în zona Colentina

Un tramvai a deraiat în Capitală. Incidentul, în zona Colentina (sursa foto: ziare.com)

Un incident în trafic, în care a fost implicat un tramvai din parcul Societății de Transport București (STB), s-a produs luni după-amiază, în sectorul 2 al Capitalei.

Roțile unui tramvai au ieșit de pe șine, la câteva sute de metri de Piața Obor, mai exact în zona intersecției cu strada Ziduri Moși, în apropierea Bisericii Sf. Dumitru Colentina.

Din primele informații, nu au existat persoane rănite în urma acestui incident. În schimb, traficul rutier în zonă respectivă – o zonă intens circulată, în care trec și tramvaiele liniei 36 – a fost afectat, dat fiind faptul că mijlocul de transport în comun a rămas blocat de-a latul străzii.

Situația a fost adusă în atenția opiniei publice inclusiv pe pagina de Twitter a STB-ului, respectiv STB SA Clienți – prin intermediul unui scurt mesaj. ”Linia 21 – blocată în zona Șos. Colentina/ Str. Ziduri Moși, pe sensul spre Faur. Cauza: deraiere”.

Ulterior, pe aceeași rețea de socializare s-a anunțat reluarea circulației în regim normal a tramvaielor 21. Aceasta este, de altfel, una dintre cele mai folosite linii de tramvaie de la nivelul Capitalei, după 41, așa-numitul ”metrou ușor”.

author avatar
Cristina Stefan