AcasăSOCIALUn TIR, la un pas să cadă în Dâmbovița! Pericol de explozie...

Un TIR, la un pas să cadă în Dâmbovița! Pericol de explozie în Capitală 

TIRUn TIR, la un pas să cadă în Dâmbovița! Pericol de explozie în Capitală 

Un accident spectaculos a avut loc joi dimineață, în Capitală. Un TIR era cât pe ce să cadă în râul Dâmbovița, în zona Vitan.

Doar o minune s-a putut întâmpla ca accidentul petrecut recent în București să nu aibă un final teribil. Din primele informații, șoferul ar fi adormit la volan în apropierea intersecției cu Calea Vitan, pierzând imediat controlul volanului. În câteva secunde, camionul a părăsit partea carosabilă și a dărâmat un semafor, iar mai apoi s-a lovit de un copac.

captură video Realitatea Plus

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Bărbatul se poate considera extrem de norocos, căci mai avea puțin și se prăbușea în Dâmbovița, după ce o parte din cabină atârnă deasupra râului.

Bărbatul se poate considera extrem de norocos, căci mai avea puțin și se prăbușea în Dâmbovița, după ce o parte din cabină atârnă deasupra râului.

Pericol de explozie

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, aceștia intervenind pentru a împrăștia nisip pe carosabil și pentru a elibera zona. Cabina s-a desprins de TIR și este afectată, în timp ce pe asfalt s-a scurs mult combustibil.

În acest moment, circulația este blocată pe Splaiul Unirii, iar Poliția face cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale accidentului, potrivit Antena3.

author avatar
Andreea Vlad