AcasăSOCIALUn TIR a făcut prăpăd în cale. A lovit o mașină de...

Un TIR a făcut prăpăd în cale. A lovit o mașină de poliție, dar și o dubă a jandarmeriei – VIDEO

Un jandarm a ajuns în grija cadrelor medicale, ca urmare a unui accident ce a avut loc vineri, 13 august, în județul Sălaj.

Un TIR la volanul căruia se afla un bărbat din Argeș a lovit o autospecială a poliției, dar și o dubă a jandarmeriei. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, pe Drumul Național (DN)1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, din județul Sălaj.

(sursa foto: graiulsalajului.ro)

Din datele comunicate de IPJ Sălaj, TIR-ul circula din direcția Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Argeș.

La un moment dat, în condiții ce urmează să fie stabilite în cadrul cercetărilor pe care le derulează oamenii legii care se ocupă de acest caz, autotrenul a lovit autospeciala de poliție, apoi pe cea de la jandarmerie, avariind totodată și ”gardul sediului Postului de Poliție Sânmihai Almașului și s-a oprit în gardul și peretele unui imobil”.

Jandarm în grija medicilor

Un jandarm din cadrul IJJ Sălaj a fost rănit. Bărbatul se afla în autospeciala de jandarmi, în momentul în care s-a produs accidentul. Și, din câte reiese din comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, a fost transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate, jandarmul ”acuzând dureri la un picior”.

”Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului”, conform IPJ Sălaj.

Cum se procedează în astfel de cazuri, conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ, din câte anunță aceeași sursă. Semn că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice.

435 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri