AcasăSOCIALUn tânăr de 22 de ani a murit într-un cumplit accident. Alți...

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un cumplit accident. Alți doi au fost duși la spital

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un cumplit accident. Alți doi au fost duși la spital (sursa foto: Facebook/ISU Botoșani)

Un accident rutier cu urmări foarte grave a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 7 iulie, în județul Botoșani. Alertați despre cele întâmplate, salvatorii s-au îndreptat către locul unde s-a produs nefericitul eveniment rutier, pentru a acorda ajutor victimelor. Din păcate, s-a aflat că un tânăr a decedat, iar altul a fost grav rănit.

Din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 29C, în zona localității Bucecea.

Din nefericire, un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața, iar alți doi au fost transportați cu ambulanțele la spital. Conform ISU Botoșani, răniții au 20 și, respectiv, 27 de ani, iar ”unul, spun medicii, este în stare critică”.

Mașina a fost puternic avariată în urma impactului

Din motive ce urmează a fi stabilite de către polițiștii care se ocupă de ancheta în acest caz, mașina în care se aflau cei trei tineri a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un arbore aflat pe marginea drumului, în urma impactului autovehiculul fiind puternic avariat.

”În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doar cei trei tineri. Conducătorul auto și pasagerul din dreapta lui au fost scoși din mașină de către pompierii sosiți la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și una de descarcerare.

Al treilea era lângă ce a mai rămas din autoturism după ce a impactat un copac de pe marginea drumului”, au mai transmis reprezentanții ISU Botoșani.

485 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger