AcasăSOCIALUn şofer de maşină electrică îşi varsă AMARUL: "Dacă v-aţi vândut fosilele,...

Un şofer de maşină electrică îşi varsă AMARUL: „Dacă v-aţi vândut fosilele, cumpărați repede alta că vor costa dublu”

Masina electrica trebuie sa aiba o sursa externa de alimentare

Cine ar fi crezut că vor veni vremurile în care şoferii de maşini electrice, unii, nu toţi, vor plânge după rablele cu motor termic, la care tocmai au renunţat?

Ei bine, acele timpuri au sosit. Şi totul din cauza scumpirilor din sectorul energetic. Practic, nu mai faci o mare economie dacă plăteşti încărcarea la o staţie electrivă faţă dacă ai alimenta la popmpă.

Lidl şi Ikea au închis staţiile gratuite

Creșterea prețului la energia electrică i-a făcut pe mulți să se întrebe care mai sunt beneficiile pe care le-ar aduce o mașină electrică și dacă o investiție într-o astfel de mașină mai este rentabilă.

Se pare că Lidl, Ikea și alții le-au ascultat rugămințile si le-au închis. Bun, până aici, dar ce facem dragi colegi, se pare că va veni urgia, din păcate?

Mulți colegi conducători de electrice cu puțin timp în urmă se rugau la Dumnezeu să facă o minune și să dispară stațiile gratuite. Vă dau câteva exemple ce prevestesc revenirea la benzină, gpl sau diesel:

  • Reteaua Ev mag cu stațiile de la Auchan au pus pretul de 3,5 lei /kw AC.
  • Renovatio la stația Rompetrol Corbeanca au prețurile 3,49/kw DC si 2,99/kw AC.
  • Autoclass Ploiești aveau 20 lei/ ora AC și 90 lei DC. Acum au 70 lei/oră AC și 180 lei/h DC.

Câteva exemple care prevestesc ce va urma…Care v-ați vândut deja fosilele, cumpărați repede alta, că vor costa dublu în curând„, a postat un şofer de maşină electrică, pe Facebook.

Disperaţi, românii caută soluţii

În comentarii, cei mai mulți oferă soluții, iar unii se distrează pe seama situației:

  • „Cumpăr Dacia Spring. 5000 EUR + Datoria la furnizorul de electricitate.”
  • „Încărcați acasă, 0.7lei/ kwh – Hidroelectrica, restul e cancan.”
  • „Cu toate acestea, CCS-ul de la Rompetrol Corbeanca e ocupat acum.”
  • „Uite acum mă duc, să iau prima fosilă ieșită în cale, că deja 3 lei e prea mult.”
author avatar
Andrei Ștefan
884 afisari

9 COMENTARII

  1. Astia cu electrice voiau incarcare gratuita, nu le ajungea parcarea gratuita, 0 impozite, mii de euro de la stat daca duceai rabla si luai electrica, etc. Mai aveau putin de primeau si prioritate de stanga. Cand a fost benzina 9 lei, cum era? Sa nu mai zic de idiotii care locuiesc la bloc si au masina electrica.

    • Eu am Dacia Spring, locuiesc in Braila la bloc la etj 3. Trag fir seara de la etj 3 si-mi incarc bolidul!

      • da ,dar pina cind vei putea face asta ,ia gindeste cu capul de pe umeri.daca o sa aiba toti din bloc Springuri electrice,de unde atita curent?o sa fie miros de cablu ars mai ceva ca la caminele de nefamilisti pe timpul lui nae cind toti aveau resou la incalzire.Basca daca-ti permiti una si pentru nevasta ,tot electrica .Ai sa te uiti la contor ca la girofarul pompierilor.De unde credeti voi ca vine curentul electric,asa dupa norii cerului?Cea mai periculoasa forma de producere a curentului electric este centrala nucleara.Doamne pazeste de un accident ca rade tot pe raza mare.Daca fumul de la carbune este transformat de natura prin procesul de fotosinteza si reintegrat din nou in natura ,radiatiile nucleare va va arde scafirlia dobitoaca pentru multi ani inainte.

  2. Singura soluție pe care românii o caută ar trebui sa fie una singură: incercati sa nu mai fiți proști! Da’ n-o găsesc pentru că sunt exagerat de multi

  3. de ceva vreme vad ca duceti o campanie acerba de aruncare a masinilor electrice in dizgratie pesemne asta a fost brief ul de la moscova. 99% din contestatari si in comentariile de aici si pe retelele de socializare nu detin o masina electrica sau macar phev dar isi dau cu parerea; exact ca barbu ghe care le stie pe toa te dar de fapt e noapte totala

    • Vierme waxeristoid, tu ești atât de idiot că nici un pseudonim nu ți-ai putut găsi.
      Roagă-l pe tăpălabă, ăla de la care luați lumină, să-ți dea unul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger