AcasăSOCIALUn român a fost reținut, iar alți doi sunt căutați, după ce...

Un român a fost reținut, iar alți doi sunt căutați, după ce au încercat să lovească un polițist cu mașina

Un român a fost reținut de forțele de ordine de la Roma, iar alți doi sunt căutați, după ce au încercat să lovească un polițist cu mașina. Aceștia ar fi refuzat să oprească la un control al Poliției și au încercat să-l lovească pe agent cu mașina.

Românul reținut de Poliția de la Roma are 37 de ani și este acuzat că ar fi încercat să dea cu mașina peste un agent de poliție în timpul unui control.

Românul nu a explicat de ce nu a oprit mașina

De asemenea, alte două persoane sunt căutate în acest moment, după producerea incidentului. Românul reținut nu are cazier și nici nu a explicat de ce nu a oprit maşina. De altfel, acesta nici nu a dezvăluit identităţile celorlalţi doi pasageri, notează antena3.ro.

Potrivit primelor informații, cele două persoane date în urmărire ar fi tot de origine română. Cei trei inculpați circulau cu o maşină cu numere de înregistarare româneşti.

S-au tras focuri de armă pentru oprirea românilor

Şoferul a refuzat să oprească la un control al Poliţiei şi a încercat să-l lovească pe agent cu maşina. Atunci, colegul agentului a tras câteva focuri de armă, spărgând cauciucurile mașinii înmatriculate în România.

Doi dintre cei trei inculpați aflaţi în maşină au reuşit să fugă pe străzile Capitalei italiene.

author avatar
Alina Costache