AcasăSOCIALUn președinte degeaba într-o țară în care se moare degeaba

Un președinte degeaba într-o țară în care se moare degeaba

Și dacă toată criza asta politică a fost generată în mod intenționat de Klaus Iohannis pentru a fi folosită ca pretext la instaurarea propriei dictaturi peste România?! Are cineva curaj să excludă definitiv această teorie și să ignore că avem un președinte lovit de cultul personalității, neatins de valorile și principiile românești, ahtiat după extinderea puterilor (limitate), un tiran în relația cu Parlamentul, mereu nemulțumit de poporul care l-a votat/ trimis la Cotroceni?

Zi după zi vedem cum proiectul „România educată” devine „România îngropată”.

În timp ce țara este făcută KO de valul 4 al pandemiei, Klaus Iohannis se joacă de-a premierul și ne spune că a sosit momentul să intervină. Dă vina pe autorități, le acuză că nu și-au făcut treaba, dar românii știu că „autorități” înseamnă, acum, „Guvernul meu”, ținut în brațe chiar de el. Nu mai e PSD la putere, monșer, însă tu tot placa asta interpretezi?! „Autorități” înseamnă toți specialiștii ajunși la Palatul Victoria pe filiera liberalo-pluseristă, cu girul Cotrocenilor; sunt acei miniștri și secretari de stat habarniști, fără chef de muncă sau, mai grav, vânduți intereselor străine.

Președintele Brazilei, sub anchetă

În Brazilia, șeful statului riscă să fie anchetat pentru crime împotriva umanității. În caz că vă întrebați ce legătură are cu România, similitudinile sunt multe și țin, mai degrabă, de nepăsare și ignorare. Oamenii au murit din cauza atitudinii superioare a autorităților, în frunte cu un președinte care a numit Covid-19 „o mică gripă”. Vă sună cunoscut? Dar mai e… La fel ca-n România, și în Brazilia s-a sistat aprovizionarea spitalelor cu medicamente, medicii nu mai au cu ce să trateze pacienții și mii de oameni au pierit, vieți care puteau fi salvate dacă „Guvernul meu” de acolo nu acționa într-un mod inconștient, de-a dreptul criminal.

La noi, nesimțirea președintelui atinge cote nebănuite. Mai bine de jumătate din populația României este amenințată cu restricții dintre cele mai dure, se vorbește de îngrădirea dreptului la muncă, de limitarea libertăților civile și a drepturilor dobândite prin naștere, nevaccinații sunt răstigniți pe altarul binelui general, dar e un bine văzut doar dintr-un singur unghi.

Spitalele, tot fără medicamente

În privința vaccinării oamenilor, România nu stă nici mai bine, nici mai rău decât alte state din lumea asta, hai s-o spunem pe-a dreaptă! La nivel mondial sunt sute de milioane de „neînțepați”, însă doar la noi este cifra îmbolnăvirilor atât de mare. De ce? Cum e posibil așa ceva? Ungaria tratează cazurilor de Covid-19 cu toate medicamentele disponibile de pe piață, nu ignoră nicio soluție, Ucraina nu a vaccinat nici o treime din numărul locuitorilor (la o populație de +40 de milioane), dar are mai puține cazuri pozitive decât România. Răspunsul stă în nepăsarea autorităților de la noi, a acelor guvernanți care astă-vară erau preocupați de soarta Neversea și Untold, nu de situația din spitale. Pentru lipsa de medicamente din spitalele românești, întrebați la Cotroceni!

De la debutul pandemiei Covid-19, atâția români au trecut prin boală și s-au vindecat. Și absolut toți au făcut-o cu ajutorul tratamentelor medicamentoase prescrise de diverși medici! Ura prezidențială pe această națiune română se vede din refuzul de a aproviziona unitățile spitalicești cu medicamente și oxigen, pacienții sunt batjocoriți fiind puși să își procure din farmacii pastile, dar și acolo începe să fie penurie. Ajunși în spitale, bolnavii de Covid dau lupte grele pentru o mască de oxigen, pentru pastile, se bat pe paturi și pe scaunele de pe hol, fiecare colțișor liber este vânat.

Klaus Iohannis inoculează populației ideea că fără vaccinare se moare masiv, însă până și modul în care alege să vorbească românilor, rânjind despotiv de la pupitru, este o bătaie de joc la adresa oamenilor. Efectiv și în mod concret, ce măsuri ia președintele? Ce face el pentru a salva țara, în afară de a ne invita să jucăm golf?!

Copiii, sacrificați

Pentru Iohannis și gașca lui, totul se reduce la vaccinare și nimic altceva nu mai contează, nici viețile românilor bolnavi din spitale, nici măcar viitorul copiilor.

De fapt, generația de mâine este sacrificată în mod intenționat. Miercuri, după ce premierul desemnat Dacian Cioloș a picat la testul votului în Parlament, Klaus Iohannis a anunțat că toți elevii din țară intră în vacanță începând de luni, 25 octombrie. Cu de la sine putere, președintele a fost, în același timp, și ministru al Educației, și șef peste Sănătate, și premier. El și numai el știe ce-i mai bine pentru țară, iar criza generată de valul 4 se rezolvă trimițând copiii în vacanță.

Realitatea e una singură și-i foarte dureroasă: avem un președinte degeaba, într-o țară în care, din păcate, a ajuns să se moară chiar degeaba! Somn ușor, Românie!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.685 afisari

13 COMENTARII

  1. Asta ne a tradat si ne a vandut cand si a adunat hienele europene la sibiu si asa cum a spus si orban la tv cam tardiv , sctioneaza impotriva intereselor cetatenilor romani

  2. Vede cineva ironia unui „Nicholas” Cezar deplangand lipsa valorilor romanesti la Iohanis?

    Dovada de monumentala tampenie: „Pentru Iohannis și gașca lui, totul se reduce la vaccinare și nimic altceva nu mai contează, nici viețile românilor bolnavi din spitale, nici măcar viitorul copiilor.”, si „Oamenii au murit din cauza atitudinii superioare a autorităților, în frunte cu un președinte care a numit Covid-19 „o mică gripă”. Amice, esti idiot, ca sa citez din clasici. Bolsonaro se lauda in stanga si in dreapta ca nu e nevoie de vaccinuri. Aici incearca astia ceva la spartul targului si tu vrei sa fie si scoli deschise, si fara vaccin, si asa mai departe.

    Parca asta era ziar, nu blog pe unde scriu diversi? De unde l-ati scos pe prostovanul asta, chiar asa la fundul sacului ati ajuns?

  3. Esti un lingau de cea mai joasa conditie.Un vierme care te-ai vandut pe cativa dolari.Sau oi fi vreun doctor ratat in dragoste ca astora ca voi nu prea li se intareste.

  4. Ioha este singurul vinovat de ce se intampla in tara,el si numai el!!Va raspunde pentru crimele si degradarea romanilor in fata judecatorilor cu varf si indesat.In primul rand trebuie suspendat,prea si-a batut ingamfatul joc de tara,si apoi va urma restul

  5. A mai ramas libertate numai in Romania si Bulgaria in toata Europa, de asta s-a pornit desantul satanistilor coada de topor de la UE, si mai ales ai dementei aleia naziste de Ursula von der Lies (Minciuni) !! Peste tot unde au reusit sa vaxineze in cap cobaii in proportie de 60-70 %, acolo va fi dezastru in 2-3 ani, aia toti o sa dea coltul, de asta s-au tabarit acum pe romani si pe bulgari !! E exact cum scrie si in Apocalipsa: Si se vor trezi toti cei care au innebunir, si vor tabari pe cei care inca nu sunt, si le vor zice: Dar voi de ce nu sunteti nebuni ca si noi ? Despre asta e vorba, stimati con-cetateni inca liberi ai coloniei, tot Occidentul e terminat, aia asteapta acum numai lovitura finala, acolo va fi dezastru, un macel cum nu a fost si nu va mai fi vre-odata, va fi ceva biblic, mark our words !! Pregatiti-va, se aude ragetul Fiarei, acum umbla diavolul sa duca cu el in Iad pe cati de multi poate, asa ca fiti atenti tot timpul, acum e timpul muceniciei !! Traiasca Romania Libera !! Libertate !! Libertate !! Libertate !!

  6. Pentru conformitate : Postarile de la 18: 19 , 18:56 , , 19 :00 , 19:25 , 0:10 , 2:36 , 4:15 , 8:28 si 9 :17 apartin troll-ului ordinar de pe malul stang al Nistrului CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK . sStie romaneste dar NU ESTE ROMAN , un agent provocator care profita ca nu posteaza din Romania si poate sa injure ca la usa cortului . Daca pica in labuta romanilor are garantat falcile umflate si rozeta tandari !

  7. Aștept părerea politicianului Kostea Sugimori. Avem conducători cu diplome de la academia infractorilor. Generalul izmanar Oprea zis interesul național știe.

  8. DEZINFORMARE SI MINCIUNA PE PE ZIARE.COM
    Ieri, 14:05 – A murit Episcopul Devei şi Hunedoarei. Avea COVID-19 și nu era vaccinat
    STIRE ULTRA MICINOASA ….. OMUL ERA VACCINAT DE 3 ORI, DE TREI ORI, DE 3 (TREI) ORI !!!!
    AVIZ CRETINILOR SI CELOR CARE DEZINFORMEAZA !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger