AcasăSOCIALUn preot care mergea la sfințirea caselor de Bobotează a lovit cu...

Un preot care mergea la sfințirea caselor de Bobotează a lovit cu mașina un pieton. Ce a urmat e greu de imaginat – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Serviciul de Ambulanta Judetean Constanta)

Un bărbat a fost lovit de o mașină la volanul căreia s-ar fi aflat un preot. Accidentul a avut loc într-o localitate din județul Maramureș. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa, însă, și faptul că șoferul și-a văzut de drum, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Imaginile cutremurătoare au fost surprinse puțin după ora șapte dimineață, în localitatea Oncești, din județul Maramureș. Bărbatul lovit de mașină cade și rămâne întins pe drum, în timp ce, la scurt timp după impact autoturismul pare că încetinește. După câteva momente, însă, mașina părăsește zona accidentului. Semn că șoferul și-a văzut de drum, fără să coboare să meargă la pieton, pentru a vedea în ce stare e.

Potrivit stirileprotv.ro, la volan era un preot pensionar din localitatea Nănești, comuna Bârsana care, la solicitarea altui preot, ar fi mers să ajute la sfințirea caselor, de Bobotează.

E de precizat că șoferul a fost identificat. Iar victima a fost transportată la spital, vestea bună venită de la medici fiind că nu a avut nevoie de spitalizare.

Ce a anunțat Poliția

Polițiștii au dechis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

„La data de 02 ianuarie, la ora 07.14, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, în localitatea Oncești, s-ar fi produs un accident rutier cu victimă și conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

La fața locului, polițiștii au identificat un echipaj S.A.J. Maramureș, care acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 68 de ani. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani, din Bârsana, a surprins și accidentat victima, apoi a părăsit locul accidentului rutier, deplasându-se spre Sighetu Marmației.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Maramureș, joi, într-un comunicat.

Atenție! Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

author avatar
Andrei Coman
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger