AcasăSOCIALUn obiect misterios observat pe cer a iscat un val de speculații....

Un obiect misterios observat pe cer a iscat un val de speculații. OZN sau… coronavirus?

Un obiect de formă rotundă, asemeni unui balon alb, a fost observat pe cer, în nordul Japoniei. Descoperirea a iscat un val de speculații pe rețelele de socializare.

Cum mulți dintre oamenii care l-au văzut n-au prea înțeles ce ar putea fi, au cerut explicații de la specialiști. Astfel că Agenția Meteo din Sendai a primit mai multe întrebări în acest sens, potrivit japantimes.co.jp. Doar că nici meteorologii n-au avut răspunsul așteptat de cei care au remarcat obiectul în văzduh, miercuri dimineață. „Nu avem nici cea mai vagă idee ce este”, a replicat un oficial al Agenției, citat de sursa amintită.

Pe internet, în schimb, au apărut tot soiul de variante. Pe Twitterul japonez, mai exact, unde subiectul a fost, la un moment dat, printre cel mai dezbătute. „E un OZN?”, a întrebat un utilizator. „Pare a fi un balon cu aer cald”, a fost de părere un altul. Conform thejakartapost.com, o altă variantă care a circulat pe rețeaua de socializare a legat obiectul misterior de Coreea de Nord, în sensul că ar fi un balon folosit la răspândirea de manifeste.

Dar, cum altfel!, n-a lipsit nici o asociere cu noul coronavirus. Mai exact un utilizator s-ar teme că obiectul cu pricina ar putea duce la răspândirea noului virus. „Îmi provoacă un sentiment foarte rău, ca și când Godzilla ar putea să apară brusc”, sună mesajul redat de sursa citată.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger