AcasăSOCIALUn nou concediu de coşmar. La hotel, s-a spart uşa duşului peste...

Un nou concediu de coşmar. La hotel, s-a spart uşa duşului peste el, şi tot el a fost bun de plată. Ce i-au transmis administratorii

Continuă poveştile cu românii care şi-au stricat vacanţa din cauza condiţiilor de cazare de la hotel. De această dată, a avut de suferit un bărbat care s-a cazat, alături de familie, la un hotel din Borşa.

Uşa cabinei de duş s-a spart peste el, iar hotelierii tot pe el l-au pus să plătească, deşi, aparent, n-a fost vina turistului.

I-au cerut daune de 350 lei

Întâmplarea a fost povestită de o tânără nemulțumită de faptul că tatăl său a fost rănit după spargerea unei cabine de duș la un hotel din România.”Am 22 de ani și am întâmpinat o problemă în timpul șederii la un hotel din Borșa.

Azi de dimineață, la ora 6, tata a intrat la duș. Nu a avut nimeni timp să verifice starea cabinelor de duș la ora 6 dimineața, nu că aceasta ar fi, cumva, datoria clienților.Una dintre ușile cabinei nu funcționa corespunzător, ușa s-a spart, iar peste tata au căzut cioburi cu nemiluita. Spre ușurarea mea si a mamei, prezintă doar răni superficiale, zgârieturi.

Cu toate acestea, tata a fost, fără doar și poate, vătămat fizic.Cum mâine plecăm de la acest hotel, mama l-a rugat pe tata să nu faca scandal. A venit un domn să ne vorbească despre cabinele de dus de 900 de lei, manopera de 200 de lei, si cum noi ii datorăm doar 350 de lei.

„Amendat” pentru bun-simţ

Când tata a încercat să-i explice, din nou, situatia, domnul ne-a intrebat de ce nu am sesizat problema de la început, la care tata i-a răspuns, onest:

”Domnule, era 6 dimineata si voiam sa-mi fac un dus. Cine stă la 6 dimineața să verifice cabina de duș?”

Până la urmă, pentru că nu au vrut să își strice concediul, părinții mei au plătit cei 350 de lei, iar eu nu am mai spus nimic, deoarece simțeam că îmi iese inima din piept”, a povestit tânăra respectivă, subliniind că va încerca să-și facă dreptate prin intermediul ANPC.

author avatar
Andrei Ștefan