AcasăSOCIALUn nou "azil al groazei" în Bucureşti. Bătrânii dormeau la grămadă în...

Un nou „azil al groazei” în Bucureşti. Bătrânii dormeau la grămadă în subsol

Autorităţile susţin că au depistat un nou „azil al groazei” în Bucureşti. L-au găsit în Sectorul 4. Bătrânii dormeau la grămadă în subsolul căminului.

Este vorba despre un azil care fusese închis de autorități în urma controalelor din iulie.

Poliţia a primit un telefon anonim

În 22 august, la ora 23:23, Secția 16 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană anonimă cu privire la faptul că la adresa respectivă funcționează un azil de bătrâni unde aceștia sunt cazați în condiții improprii. La fața locului au mers polițiști care au făcut verificări.

Au constatat că la adresa respectivă funcționează azilul de bătrâni „La Vecinul cel Bun”, iar în locație au fost identificate 50 persoane aflate în întreținere, dintre care 18 erau la demisolul clădirii, dormind pe diverse saltele şi o canapea.

Azilul a fost închis

Administratorul azilului a declarat că persoanele care dormeau la subsol au fost cazate în acel loc deoarece la etajele superioare ale azilului se efectuau lucrări de renovare, dispuse în controalele anterioare de instituțiile cu atribuții în domeniu.

La fața locului au mers echipaje SMURD, ale ambulanței, pompieri şi DGASPC, care au efectuat verificări specifice. Azilul în cauză a fost închis în urma unui control efectuat de echipa complexă în luna iulie.

355 afisari

3 COMENTARII

  1. Faptul ca nu se observa nicio imbunatatire despre acest subiect ,eu am impresia ca Romania este,iar, subiect al unui experiment de lichidare a batrinilor.Tineti minte ce a declarat cindva individa aia de la U.E.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Spaimă într-un bloc din Galați. O femeie a fost dusă la spital, în urma unei explozii produse într-o garsonieră

Au fost momente de spaimă pentru locuitorii unui bloc din municipiul Galați. O femeie a ajuns în grija cadrelor medicale.Pompierii au fost chemați să...

Supărare mare la o biserică din Târgu Jiu, chiar de Sfântul Andrei. A fost chemată poliția

În timp ce în alte lăcașuri de cult din țară s-au ținut slujbe în tihnă încă de la primele ore ale zilei de joi,...