AcasăSOCIALUn microbuz cu 9 oameni la bord, implicat într-un accident pe DN15/Sunt...

Un microbuz cu 9 oameni la bord, implicat într-un accident pe DN15/Sunt persoane rănite

(sursa foto: Facebook)

Salvatorii din județul Mureș au intrat în alertă și au intervenit de urgență la locul unui accident rutier. Din primele informații, a fost vorba despre o coliziune între un microbuz și o basculantă.

Microbuzul cu 9 persoane la bord a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier pe DN 15, la Petelea, potrivit agerpres.ro. Din date, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţată producerea unui accident rutier pe varianta Petelea. La locul evenimentului s-au mobilizat echipajele operative din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş”, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Patru oameni, în grija cadrelor medicale

În acest accident au fost implicate un microbuz şi o autobasculantă. Iar în microbuz se aflau 9 oameni. „În urma accidentului rutier din localitatea Petelea, pe DN 15, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers.

În microbuz erau 9 persoane, dintre care 4 primesc îngrijiri medicale, cod verde. Se lucrează la degajarea carosabilului”, a precizat ISU.

Accidentul, la o zi după cel de la Chibed, soldat cu un mort şi 12 răniţi

Nu este, din păcate, singurul eveniment rutier ce a avut loc recent în județul Mureș și care a făcut necesară intervenția cadrelor medicale.

În urmă cu doar o zi, un grav accident a avut loc DN 13A, în localitatea Chibed, din județul Mureș. Conform Centrului Infotrafic, acolo s-a produs o coliziune frontală între un microbuz de transport persoane și un autocamion, iar în urma impactului șoferul microbuzului a decedat. Alte 12 persoane au fost rănite, acestea fiind transportate la spital, cu diferite leziuni.

author avatar
Andrei Coman