AcasăSOCIALDOLJ. Evadare ca-n filme, de sub nasul polițiștilor! Unde s-a putut ascunde...

DOLJ. Evadare ca-n filme, de sub nasul polițiștilor! Unde s-a putut ascunde un infractor periculos

a evadatUn infractor periculos a evadat de sub nasul polițiștilor, în Dolj. Mobilizare incredibilă de forțe! Unde s-a ascuns

Un bărbat care fusese reţinut pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe a evadat duminică seara din sediul unui post de poliţie din Dolj, după ce a sărit pe geam.

Individul a fugit pe geamul ferestrei de la parterul clădirii arestului din Șimnicu de Sus, chiar în timpul cercetărilor. Acesta s-a făcut nevăzut, într-un moment de neatenție al supraveghetorilor.

„Au fost instituite filtre rutiere, atât în județ, cât și în județele învecinate, în vederea depistării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost prins câteva ore mai târziu

Polițiștii au instituit filtre în zonă, dar și în judeţele învecinate pentru prinderea acestuia. Individul a fost găsit de agenți câteva ore mai târziu la 800 de metri de locul de unde fugise.

Reprezentanții IPJ Dolj au transmis că bărbatul a fost găsit în jurul miezului nopţii, într-un şanţ cu vegetaţie abundentă, de pe marginea unui drum secundar de pe raza comunei Șimnicu de Sus. Individul în vârstă de 57 de ani a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

author avatar
Andreea Vlad
206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca exista un protocol clar (la americani infractorii sant legati de masa) pentru interogari, nu se intampla caest lucru. Poate ca au lasat si geamul deschis ca nu cumva infractorul sa se raneasca. Inca odata se observa clar lipsa oricaror tehnici clare de arestare, interogare, detentie. Las’ ca noi avem treaba cu alegerile interne…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger