AcasăSOCIALUn elev de liceu dat peste o mică avere la bancomat. Ce...

Un elev de liceu dat peste o mică avere la bancomat. Ce a ales să facă după ce a găsit banii

Un elev de liceu dat peste o mică avere la bancomat. Ce a ales să facă după ce a găsit baniiUn elev de liceu dat peste o mică avere la bancomat. Ce a ales să facă după ce a găsit banii (sursa foto: gds.ro)

Un elev de clasa a XII-a din Satu Mare a reușit să impresioneze prin gestul pe care l-a făcut după ce a găsit o sumă importantă de bani, la un bancomat. Demersul său, pe lângă faptul că a atras laude, le-a adus și inima la loc posesorilor micii averi găsite recent de către liceanul sătmărean.  

Tânărul Vlad a mers la bancomatul unei bănci din oraș, pentru a pune niște bani pe card. A așteptat la rând, iar când a ajuns în fața bancomatului, a constatat că ATM-ul indică o eroare, potrivit jurnaluldesatumare.ro. La scurt timp, aparatul a emis un bon și suma de 9.700 de lei. Liceanul a pornit rapid, cu tot cu suma găsită, în căutarea bărbatului care fusese înaintea sa la ATM, doar că nu a și reușit să dea de el.

A dat anunț pe o rețea de socializare

(sursa foto: jurnaluldesatumare.ro)

Elevul nu s-a oprit, însă, aici. Așa că, în încercarea de a da de acesta, a ales să posteze un anunț pe un grup de Facebook destinat locuitorilor județului Satu Mare. Se știe, de altfel, că nu o dată anunțurile postate pe rețelele de socializare s-au dovedit foarte utile în încercarea de a găsi fie persoane, fie animale sau obiecte pierdute.

Așa s-a întâmplat și în cazul de față. ”După câteva ore soția bărbatului care și-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu tânărul Vlad Mihai. “Păgubiții” au fost bucuroși la auzul veștii că banii lor au ajuns pe mâini bune și i-au mulțumit tânărului pentru gestul său”, potrivit sursei citate.

Ar mai fi de precizat faptul că, în cazul în care nu ar fi dat de proprietarul sumei, tânărul intenționa să declare banii găsiți la poliție, conform aceleiași surse.

3.051 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger