AcasăSOCIALUn copil de 9 ani a ajuns de la școală la spital,...

Un copil de 9 ani a ajuns de la școală la spital, după o bătaie între colegi. Unde s-a întâmplat incidentul!

Un nou episod violent ce a avut loc într-o școală din țară a ajuns la urechile opiniei publice. Incidentul s-a produs joi, 7 aprilie, într-o școală din Ploiești.

Din motive ce urmează să fie lămurite de către oamenii legii, dat fiind faptul că acest caz a ajuns și în atenția polițiștilor, doi copii – ambii în vârstă de 9 ani – ar fi ajuns să fie protagoniștii unui conflict. În urma căruia unul dintre ei a ajuns la spital. S-a aflat că incidentul a avut loc la școala „Nicolae Simache”, situată în cartierul Malu Roșu, din Ploiești.

La școala respectivă au ajuns atât cadre medicale, cât și oameni ai legii. Din câte s-a comunicat din direcția IPJ Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 din Ploieşti au fost sesizaţi că în incinta unei unităţi de învăţământ din oraș ar fi avut loc o agresiune fizică între doi minori, potrivit agerpres.ro.

Incidentul a avut loc într-o pauză de la ore

S-au făcut verificări, iar primele concluzii au scos la iveală faptul că incidentul a avut loc într-o pauză dintre ore. Când, în timp ce se jucau, doi elevi de 9 ani s-ar fi lovit reciproc, potrivit aceleiași surse.

S-a mai aflat că în urma acestei situații, unul dintre copii a fost dus de la școala „Nicolae Simache” la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiești. Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duță, copilul, care avea un traumatism cranian minor, a fost transportat la unitatea medicală pentru investigații.

199 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri