AcasăSOCIALUn bărbat din Neamț nu a mai ajuns la muncă, așa că...

Un bărbat din Neamț nu a mai ajuns la muncă, așa că un coleg a mers să-l caute. Descoperirea făcută a fost îngrozitoare

Faptul că un bărbat nu a mai ajuns la serviciu i-a pus pe gânduri pe cei cu care lucra. Un coleg de muncă a mers să vadă ce e cu omul, dar a făcut o descoperire cumplită, în urma căreia a alertat autoritățile.

Descoperirea tulburătoare a fost făcută miercuri dimineață, 6 decembrie, într-o comună din județul Neamț. Un localnic de 63 de ani a fost găsit fără suflare, chiar în curtea casei în care locuia. Potrivit stirileprotv.ro, poliţiştii cred că bărbatul ar fi fost ucis.

Victima, găsită fără suflare în curte

Despre victimă s-a aflat că lucra ca fochist. Bărbatul locuia singur. Și cum nu a ajuns la muncă, șefii săi au trimis un coleg pentru a-l căuta. Când omul a ajuns la adresa la care locuia bărbatul, a făcut descoperirea cumplită. Bărbatul de 63 de ani a fost găsit fără suflare, chiar în curtea casei. Colegul său de muncă a fost cel care a dat alerta, astfel că la fața locului au ajuns polițiștii, care au început investigațiile pentru a stabili ce s-a întâmplat și cum a murit localnicul.

Criminaliștii au mers în comuna Horia, la locul tragediei, pentru a face cercetări. Din primele date, se pare că omul ar fi fost ucis în bătaie. Pe trupul său ar fi fost observate mai multe urme de lovituri.

Deja anchetatorii au dus la audieri, în acest caz, un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate, potrivit sursei citate. Rămâne ca în perioada următoare polițiștii să stabilească exact circumstanțele care au dus la decesul victimei.

author avatar
Andrei Coman
466 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri