AcasăSOCIALUn bărbat din Argeș, la un pas de moarte din cauza unui...

Un bărbat din Argeș, la un pas de moarte din cauza unui măr. A fost resuscitat

sursa foto: bihon.ro

A vrut să mănânce un măr, dar nu și-a imaginat nicio clipă ce avea să urmeze. Au fost momente dramatice. 

Experiență înspăimântătoare – un bărbat din Argeș a ajuns de urgență pe mâna cadrelor medicale, după ce s-a înecat cu o bucată de măr. Din fericire, medicii au reușit să-l salveze.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani din judeţul Argeş a intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a înecat cu o bucată de măr, potrivit stiripesurse.ro. Incidentul a avut loc miercuri, în localitatea argeșeană Călineşti.

Bărbatul, transportat la spital

Salvatorii au făcut eforturi pentru a-l ajuta pe bărbat, care a fost supus manevrelor de resuscitare. Și, din fericire, acestea au dat roadele sperate.

Medicii şi paramedicii care asigură asistenţa pe ambulanţa de terapie intensivă mobilă au reușit să scoată bucata de fruct, bărbatul fiind resuscitat şi, ulterior, dus la spital.

„La sosirea echipajului SMURD, personalul SAJ efectua pacientului manevre de resuscitare. Cu ajutorul unui accesoriu special, a fost extrasă o bucată de măr, totodată continuând-se manevrele până când eforturile comune ale salvatorilor au condus la restabilirea funcţiilor vitale ale bărbatului”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

După ce a fost resuscitat, bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească.