AcasăSOCIALUn băiețel de 7 ani, căutat de familie, găsit de jandarmi în...

Un băiețel de 7 ani, căutat de familie, găsit de jandarmi în zona Gării de Nord. Copilul plecase de acasă fără să anunțe. „I se făcuse frig”

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română

Un copil în vârstă de 7 ani le-a dat mari emoții celor din familie, după ce a fost de negăsit. În timp ce era căutat pe străzi de către tatăl și bunicii săi, băiatul a fost observat în zona Gării de Nord. Puștiul a fost ajutat de jandarmi și a ajuns cu bine în mijlocul apropiaților.

Protagonistul poveștii se numește Denis. Din câte s-a aflat, copilul a plecat de acasă singur și mai ales fără să anunțe pe cineva. E important de precizat că micuțul a fost observat de către o femeie care lucrează la un fast-food. Aceasta i-a alertat pe jandarmii care patrulau în zona Gării de Nord, din Capitală, iar echipajul a mers să vadă despre ce e vorba. Așa l-au găsit pe băiețel și au aflat că plecase singur de acasă. Și nu doar atât – copilul era îmbrăcat prea subțire pentru vremea de afară.

Angajata unui fast-food a fost cea care a anunțat jandarmii

Din fericire, copilul a ajuns cu bine la familie, după „aventura” sa. Din câte reiese din anunțul făcut marți de Jandarmerie, totul s-a întâmplat luni seară.

Seara trecută, în jurul orei 20.30, patrula de jandarmi aflată în misiune în zona Gării de Nord a fost sesizată de o angajată a unui fast food despre faptul că în interiorul restaurantului se află un copil ce pare a fi singur.

Colegii noștri de la Jandarmeria Capitalei s-au îndreptat spre locul indicat unde l-au găsit pe Denis, un băiat de 7 ani, stând la o masă. Întrebat de jandarmi dacă este însoțit, acesta le-a răspuns că a plecat singur de acasă, fără să anunțe pe nimeni. I se făcuse frig. Plecase de acasă doar cu un hanorac.

Jandarmii l-au îmbrăcat cu una dintre jachetele lor și l-au luat în mașina de serviciu, întrebându-l dacă știe să ofere câteva detalii despre drumul către casă”, a anunțat Jandarmeria Română, în dimineața zilei de 31 ianuarie, pe Facebook.

Dus cu bine acasă

Băiețelul a fost dus acasă, spre bucuria membrilor familiei, oamenii fiind îngrijorați că micuțul era de negăsit. Tatăl și bunicii ieșiseră pe străzi sa-l caute.

„În urma indiciilor primite de la copil, echipajul a ajuns la adresa de domiciliu, care se afla la aproximativ un kilometru față de Gara de Nord.

Tatăl și bunicii erau extrem de îngrijorați și de aproape o oră de când lipsea de acasă Denis, îl căutau pe străzile din apropierea casei.

Reîntâlnirea a adus liniște și pentru Denis, dar mai ales părinților și a oferit ocazia colegilor noștri de a le reaminti cât de important este să supraveghem atent copiii și comportamentul acestora”, a mai transmis sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
338 afisari

1 COMENTARIU

  1. se ducea pe Plevnei
    cauta fetitze…..
    (copii fac lucruri tampite,
    d-aia exista jandarmi)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger