AcasăSOCIALUn autocar plin cu ucraineni, puternic avariat după un accident la Năvodari....

Un autocar plin cu ucraineni, puternic avariat după un accident la Năvodari. A lovit un limitator de înălțime. „GPS-ul l-a adus aici”

sursa foto: realitatea.net

Un grav accident a avut loc luni seară în Năvodari. A fost implicat un autocar în care se aflau zeci de ucraineni. A fost activat Planul roșu de intervenție, iar la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje ale salvatorilor.

Din primele informații, autocarul în care se aflau 40 de ucraineni a lovit un limitator de înălțime, iar în urma impactului partea superioară a autovehiculului a fost puternic avariată.

S-a activat Planul roșu de intervenție. Astfel că la locul accidentului au ajuns foarte multe echipaje ale salvatorilor – de la ambulanță și SMURD, care au acordat primele îngrijiri medicale persoanelor afectate de evenimentul rutier. Potrivit stirileprotv.ro, 15 oameni au fost răniți în accident, iar 8 dintre ei au ajuns la spital.

„A încurcat drumul și GPS-ul l-a adus aici”

Nu e clar deocamdată cum de nu a văzut conducătorul auto la timp limitatorul de înălțime de pe strada respectivă. Polițiștii urmează să stabilească exact toate condițiile în care s-a produs accidentul.

„Unii dormeau în autocar și șoferul a încurcat drumul și GPS-ul l-a adus aici, aici nu e drum spre Ucraina” – a declarat Alina Sasu, traducător, conform sursei citate.

„Au fost evaluate medical mai multe persoane, 15 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.” – a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Mai multe persoane rănite au ajuns la spitalul din Constanța. „În urma accidentului au ajuns la urgență 8 pacienți cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani, toți stabili hemodinamic, conștienți și cooperanți” – a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Constanța.

author avatar
Andrei Coman
318 afisari

4 COMENTARII

  1. Cuuuum ??? Pai, ei și histrionul lor au dreptul sa circule pe unde vor… Toate porțile li se deschid, totul e la dispoziția lor. Sa vedeți ce perdaf ne trage piticul lor atomic.

  2. Bai nazistilor de ukrani ukro-na-zi, numai atat pe ziua de azi pentru voi: Sukha Blyat !! ha ha ha 🙂 Si pentru pitikul jidanez din Kievul azovist-banderist, inca una buna: Sklava Koka-Ina !! Ha ha ha 🙂 Speram sa va rareasca bine de tot rusnacii aia salbatici, unul sa nu ramana dintre voi intreg, numai ciungi si infirmi sa fie pe acolo, prin tinuturile alea salbatice, asa sa va ajute Dumnezeu, satanistilor nazisti !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger