AcasăSOCIALUn autobuz a luat foc în plină stradă. S-a întâmplat la Târnăveni...

Un autobuz a luat foc în plină stradă. S-a întâmplat la Târnăveni – VIDEO

Un autobuz a luat foc în plină stradă. S-a întâmplat la Târnăveni - VIDEO (foto: captură youtube)

Un autovehicul destinat transportului de persoane a fost cuprins de flăcări. Incidentul a avut loc pe o stradă din orașul Târnăveni.

E important de precizat că din direcția ISU Mureș s-a anunțat că pasagerii s-au autoevacuat, conform antena3.ro.

Alertați despre cele întâmplate, la fața locului au intervenit pompierii, cu apă și spumă, pentru a stinge cât mai repede incendiul și a limita proporțiile pagubelor generate de foc.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la locul incidentului, până ca incendiul să fie lichidat, partea din spate a autobuzului a fost pur și simplu înghițită de flăcări puternice.
Din fericire, așadar, s-a aflat că oamenii aflați la bordul autobuzului au reușit să coboare la timp și să se ferească din calea pericolului.

Nu se știe încă exact ce anume ar fi provocat incendiul care a afectat autobuzul respectiv.

Tot în cursul zilei de miercuri, 23 iunie, s-a aflat că în Capitală a deraiat un tramvai care circula pe linia 32. Incidentul a avut loc pe Calea Rahovei din Capitală și a generat un blocaj pe linia respectivă.

Din câte s-a anunțat din direcția STB, via Twitter, pentru preluarea călătorilor s-a format o linie navetă de autobuze, funcțională între Depoul Alexandria și Piața George Coșbuc.

306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger