AcasăSOCIALUn adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren....

Un adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Unde a avut loc nenorocirea

Un adolescent s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. Unde a avut loc nenorocirea (sursa foto: Facebook)

Un episod cu urmări dramatice a avut loc duminică seară, în județul Vrancea.

Un tânăr în vârstă de doar 16 ani a sfârșit în condiții cumplite, după ce s-a electrocutat. Adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon de tren garat în stație, în Gara Focșani. Nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs nenorocirea, ce se știe este faptul că s-a sunat la numărul unic de urgență, 112, iar la fața locului au ajuns oamenii legii, dar și un echipaj de la ambulanță.

Din păcate, s-a aflat că tânărul a pierit. Conform reprezentanţilor SAJ Vrancea, adolescentul a fost electrocutat fără şanse de supravieţuire, potrivit Agerpres.

Primele informații de la poliție

„Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Gara Focşani un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La faţa locului se află poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, au anunțat cei de la IPJ Vrancea, conform sursei citate.

Cazul se află în atenția polițiștilor, care fac cercetările menite să stabileaască exact condițiile în care s-a produs această dramă.

Din păcate, incidentul nu este singular. În ultimii ani, mai mulți tineri au ajuns în situații de risc, după ce au urcat pe vagoane de tren, unii dintre ei cu intenția de a face poze tip selfie.

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger