AcasăSOCIALRomânii protestează din nou împotriva restricţiilor! Capitala a sunat adunarea! - VIDEO

Românii protestează din nou împotriva restricţiilor! Capitala a sunat adunarea! – VIDEO

bucuresti protestUltima soluţie: o nouă revoluţie! Românii anti-restricţii au ieşit din nou, cu scandal, pe străzile Bucureştiului!

Românii nemulţumiţi de restricţiile impuse de autorităţi în pandemie au ieşit din nou pe străzi, sâmbătă după-amiază. Oamenii s-au strâns la fântâna de la Piaţa Universităţii.

Numărul participanţilor la manifestaţie este de circa 200. Manifestanţii cer demisia gruvernanţilor şi-i acuză că restricţiile impuse sunt disproporţionate, pentru că, în opinia lor, efectele pandemiei nu ar fi foarte grave sau chiar nu ar exista deloc.

Jandarmeria a scos un contingent important pe străzi

Astăzi, 03 aprilie a.c., în Municipiul Bucureşti, sunt anunţate mai multe adunări publice, la care există posibilitatea să participe un public numeros, în Piaţa Universităţii, Piaţa Victoriei, Piaţa Revoluţiei şi alveola Parcului Izvor.

Conform cadrului legal în vigoare, Jandarmeria are obligaţia de a asigura măsurile de ordine publică atunci când au loc manifestaţii la care participă un număr mare de persoane, pentru a asigura protecţia participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni şi pentru a preveni şi combate fapte antisociale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică„, scrie într-un comunicat al Jandarmeriei.

Protestatarii au planificat, pentru seara de sâmbătă, să pornească în marş spre Piaşa Unirii şi de acolo spre Palatul Parlamentului. Organizatorii evenimentului au făcut apel la calm şi pentru un protest paşnic. Ei au aprecizat că cei care vor folosi petarde vor fi daţi pe mana autorităţilor.

author avatar
Andrei Ștefan