AcasăSOCIALUPDATE: Accident GRAV, cu un microbuz, pe DN 71, în Dâmbovița. Doi...

UPDATE: Accident GRAV, cu un microbuz, pe DN 71, în Dâmbovița. Doi oameni au murit – VIDEO

ULTIMA ORĂ: Accident GRAV, cu un microbuz, pe DN 71, în Dâmbovița(sursa foto: Facebook)

Un accident cumplit s-a produs în dimineața zilei de joi, 10 iunie, pe DN 71, pe raza județului Dâmbovița.

UPDATE: În microbuzul implicat în accident se aflau mai mulți copii. Din păcate, s-a aflat că doi oameni – persoane adulte – au pierit în urma acestui accident, din câte s-a anunțat din direcția ISU Dâmbovița.

”Din primele informații primite, o coliziune între un microbuz și un autoturism. Din primele informații, aveam și două persoane încarcerate. Ajunși la locului evenimentului, pompierii au constatat că persoanele erau inconștiente, nu prezentau semne vitale. (…) Cele două persoane decedate sunt din microbuz – șoferul și însoțitorul”, a declarat Gabriel Gătej, reprezentant al ISU Dâmbovița, într-o intervenție în direct la Antena3.

Se pare că în mijlocul de transport – care, din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, s-a răsturnat – se aflau 9 copii. ”Microbuzul transporta nouă copii. (…) Se pare că din autoturism nu este nicio persoană rănită”, a mai declarat Gătej. Copiii au fost evaluați medical la fața locului.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!


Conform primelor informații făcute publice din direcția Centrului Infotrafic, două persoane au suferit răni grave, ca urmare a unei coliziuni între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Totul s-a întâmplat pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității dâmbovițene Aninoasa.

La fața locului au intervenit salvatorii, pentru a acorda ajutor medical persoanelor rănite.
Conform sursei citate, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate. Totul, pentru a se facilita intervenția echipajelor salvatorilor, care intervin la locul unde s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Condițiile în care s-a produs accidentul nu sunt deocamdată cunoscute, urmând să fie stabilite de către polițiștii care ajung la fața locului, pentru a face cercetări în acest sens.

Revenim cu detalii!