AcasăSOCIALUite ce salariu are polițistul Marian Godină! Cât câștigă, după 15 ani...

Uite ce salariu are polițistul Marian Godină! Cât câștigă, după 15 ani în Poliție: „Nu mă plâng”

Uite ce salariu are polițistul Marian Godină! Cât câștigă, după 15 ani în Poliție: „Nu mă plâng”Uite ce salariu are polițistul Marian Godină! Cât câștigă, după 15 ani în Poliție: „Nu mă plâng” (sursa foto: Facebook/Marian Godină)

Polițistul brașovean Marian Godină, despre care nu puțini știu că e, pe lângă om al legii, și autor de cărți a dezvăluit, într-o postare pe blog, ce salariu are după un deceniu și jumătate de lucrat în Poliție.

Așadar, Godină a trecut la taste și a scris, negru pe alb, ce venituri salariale a încasat în prima lună a acestui an.

Godină: Ăsta e salariul meu

Și ca să nu vă mai țin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei. Deci 3689+1002+262=4953 de lei (total pe card). Pentru acuratețe, spre sfârșitul lunii ianuarie, de prin 22 ianuarie, cred, am intrat în concediu, astfel că salariul ar fi fost cu vreo 100-150 de lei mai mare pentru cele câteva zile în care am fost în concediu. Concediul l-am prins mai mult în luna februarie, deci în martie voi lua salariul mult mai mic.

Ținând cont că am 15 ani vechime și gradul profesional de agent șef (4 trese) și ăsta e salariul meu, probabil că la început, fără vechime, vă veți apropia de vreo 3500 de lei salariu, dacă aveți norocul să lucrați și weekend-uri. Dacă veți lucra numai de luni până vineri, în jur de 3000 de lei”, a scris Maria Godină.

Polițistul Godină: Nu mă plâng, o să-mi dau demisia înainte de a începe să mă plâng

Polițistul brașovean susține că nici vorbă să se plângă în această privință, dar chiar și așa, lansează o întrebare pentru tinerii în căutarea unei viitoare cariere în acest domeniu. „Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”, ar vrea să afle Godină.

„Explicații pentru cei care înțeleg că mă plâng: nu mă plâng, o să-mi dau demisia înainte de a începe să mă plâng. Din păcate, după 15 ani în politie, mulți polițiști nu prea mai au alte variante, de aceea sunt nevoiți să rămână deși nu sunt mulțumiți.

Am să închei cu o întrebare: presupunând că ești un tânăr deștept, cu aspirații mari în viață, cu potențial, amabil, cuminte și onest, ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”, a mai postat Godină.

De ce nu a mers la proteste, asemeni colegilor săi

Pe lângă faptul că și-a dezvăluit salariul și a lansat această întrebare-cheie adresată tinerilor, polițistul brașovean a făcut trimitere și la motivul pentru care nu a ieșit, asemeni colegilor săi, la protestele cu revendicări de natură salarială.

„Explicații pentru colegii care îmi vor spune că parcă eram mulțumit de salariu când ei au protestat: nu am zis nicio clipă că avem salarii mari, nici eu nu eram mulțumit de salariu, dar la vremea aia, în plină pandemie, am considerat total inoportun momentul ales pentru proteste. Încă am aceeași părere, că la acea vreme nu aș fi protestat”, susține Marian Godină în aceeași postare.

author avatar
Andrei Coman
740 afisari

3 COMENTARII

  1. Această tablă mănâncă k kt din greu!
    Nu se plânge dar totuși se plânge! Adică, uite ce salariu mic am desi ma sacrific eroic când voi huzuriti sâmbăta și duminica!
    Un smiorcait fals și per vers.
    Motivația pentru a nu fi protestat alături de colegi, pe motiv de pandemie, este, din nou, falsă din simplu motiv ca pandemia in ansamblul ei este un fals grosolan al autorităților statului și un abuz contra intereselor fun damentale ale celei mai importante entități, CETĂȚEANUL!
    Adică, cu alte cuvinte, a rămas pe baricadele abuzului sa mai amendeze tot pe nenorociții care duc pe cârca lor tocmai pe cei ce-i abuzează, culmea, cu un fals motiv!
    Fă-ti, bre, datoria în mod discret și nu ne mai arăta fața aia de falsă vedetă, frustrat de salariu și de tablele de pe epoleți..

  2. Un individ ca ăsta sigur va intra in politică. Și atunci vai de noi daca va fi in echipa „căștigătoare”. Nu-mi inspiră nici o încredere. Se autoadulează și e păcat. despre borfașii prinși, despre asediul cămătarilor la bătrâni, despre interlopii care au subjugat și îi au în solda lor pe mulți polițiști, mucles. Vorba lui Becali: este o zdreanță.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger