AcasăSOCIALUIMITOR! Mai mulţi BANI pentru pensii. Violeta Alexandru a făcut anunţul

UIMITOR! Mai mulţi BANI pentru pensii. Violeta Alexandru a făcut anunţul

Violeta AlexandruUIMITOR! Mai mulţi BANI pentru pensii. Violeta Alexandru a făcut anunţul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat că a alocat mai multe resurse financiare Caselor de Pensii, pentru a traversa această perioadă dificilă.

24 de case judeţene de pensii, inclusiv cea din Bucureşti, au solicitat şi le-au fost aprobate fonduri pentru amenajarea spaţiilor arhivelor, inclusiv pentru achiziţionarea de servicii de arhivare, în total 1,2 milioane lei.

Punem la punct şi arhivele caselor de pensii. 24 de case judeţene (inclusiv Bucureştiul) au solicitat şi le-au fost aprobate fonduri pentru amenajarea spaţiilor arhivelor, inclusiv pentru achiziţionarea de servicii de arhivare (în total 1,2 milioane lei). În unele a fost efectiv nevoie, după cum le-am spus direct, să se dea cu mătura şi să se pună dosarele în ordine.

Ce înţelegem de aici? Probleme de bază din sistem (lucruri simple) au fost lăsate nerezolvate de prea mulţi ani de zile. Întrebaţi pe cei care că cer să le acordaţi încrederea ce au rezolvat concret şi când încep să vă vorbească de viziuni, planuri, proiecte să vă aduceţi aminte că România are nevoie de rezolvarea problemelor de bază„, a postat Violeta Alexandru pe Facebook.

Unde au mers cele mai mari sume?

Violeta Alexandru a spus că cele mai mari sume au mers la Satu Mare (pentru reparaţii acoperiş spaţiu arhivă), Bucureşti (pentru plata chirii spaţii arhivă), Argeş (pentru stingătoare, rafturi şi servicii de ignifugare), Buzău (reparaţii instalaţie electrică), Ilfov (servicii de arhivare şi plata chirii spaţii arhivă).

Mă aştept ca aceste arhive să fie de departe cele mai bine organizate. Alte 7 case de pensii au făcut solicitări de fonduri şi sunt în curs de aprobare. Dacă le punem pe toate la punct, se poate trece la un alt nivel. Vreau neapărat să păstrăm în siguranţă documentele care atestă o viaţă întreagă muncită. Aceste lucruri – la a căror punere la punct nu renunţ – înseamnă, pentru mine, respect pentru pensionari.

Faptul că aceste lucruri puse la punct vor rămâne după terminarea mandatului meu, îmi dă o mare satisfacţie. Se va lucra mai bine în administraţie oferind serviciile cerute de oameni. Asta este ceea ce contează„, a mai zis ministrul Muncii.

Se recalculează pensiile

Vești bombă despre recalcularea pensiilor! Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut anunțul tot pe pagina sa de Facebook. Ea a susținut că este apropae de a ajunge de cifra zero restanțe la casele de pensii în emiterea primei decizii de pensionare/a celei rezultate din recalculare.

author avatar
Andrei Ștefan
523 afisari

6 COMENTARII

  1. PENTRU OPRIREA JAFULUI SI FURTULUI NATIONAL , COANO VIOLETA TROMPETA, trebuie corectate urgent ANOMALIILE existente in ROMANIA SI INEXISTENTE IN ALTE STATE ALE LUMII referitoare la; pensiile SPECIALE, LA CUMULUL DE PENSII SI SALARII EXISTENT, IN SISTEMUL BUGETAR, PENTRU MAFITI NOMENCLATURISTI AI NOII SOCIETATI BURGHEZO-COMUNISTE, LA RECCHII LOVITURII DE STAT DIN 1989 CARE AU MAI MULTE PENSII , ETC………….

  2. Ti-ai dreacu cu guvernul vostru,”guvernul meu ‘” de capcauni,prosteste lumea in fata. Cica stat de drept,daca vorbiti de stat de drept,respectati legile pe care le-ati votat iar popandaul din deal le-a promulgat. Ia spuneti-i Cocotatului sa dea inapoi statului cei 360.000 Euro pe care I-a furat,chirii incasate necuvenit cu acte false. Ca tot tipati ca nu are Tara bani ( daca-i furati,ii prapaditi pe tot felul cheltuieli demente.) Sa dea banii,ca sa fie bani pt. pensii si alocatiile copiilor.

  3. Raspuns casa de pensii,preluat orbeste de avocatul poporului;deoarece ati beneficiat de dublarea pensiei prevazut la ord.67/2003 nu mai puteti beneficia de marirea punctajului la 0,57255 pentru fiecare an util ,prevazut de legea 250/2007 si implicit de normele de aplicare data de ord 680/2007.Total fals,nicaieri in aceste normative nu apare aceasta interdictie.Cum analfabetismul functional e cucoana mare softul elaborat ii da ca beneficiari unici pe cei prevazuti la art.2 ignorand enuntul principal al legii.Acest punctaj se acorda fara discriminare tuturor celor pensionati si inainte si dupa data de referinta 1 septembrie 2007 fiind preluat de legea 263/2010 art 163 al.2. Nimeni din cei abilitati nu s-au sesizat de acest abuz si furt de 13 ani de la cei cu pensiile cele mai mici.Desi exista o sentinta pe acest subiect a Curtii de apel Oradea nr 106/2016,nu s-a sesizat si ministerul muncii pentru corectarea acestei anomalii,multi nici nu stiu ca sunt furati.Stat de drept,stat normal,rusine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger