AcasăSOCIALTuriştii şi-au făcut NERVI la intrarea în stațiunea Rânca. Au stat în...

Turiştii şi-au făcut NERVI la intrarea în stațiunea Rânca. Au stat în maşini, la cozi, mai mult decât pe pârtie (VIDEO)

zapada Ranca

La munte, stratul de zăpadă a crescut, iar pârtiile sunt pregătite să-i primească pe iubitorii sporturilor de iarnă.

În Parâng și în județul Cluj, s-a dat deja startul sezonului de ski, în timp ce pe Valea Prahovei, turișții sunt nevoiți să urce la cota 2.000 dacă vor să se bucure de zăpadă din belșug. Un lucru e însă cert, oriunde privești, peisajul este de poveste.

Turiştii şi-au făcut nervi la Rânca

Duminică după-amiază, a fost blocaj total la intrarea în stațiunea Rânca. Coada de mașini s-a întins pe kilometri întregi, din cauza lipsei de parcari care îngreunează circulația normală.

Turiștii au luat cu asalt stațiunea, pentru că au vrut să se bucure de zăpadă și de sporturile de iarnă. Cu toate acestea, la Rânca nu există suficiente locuri de parcare, iar acest lucru a fost un factor important în îngreunarea circulației.

La Sinaia, la 1400, a fost noroi

Pe Valea Prahovei, în schimb, zăpada se lasă așteptată în stațiuni. În aceste condiții, oamenii își umplu timpul cum pot, iar unii chiar au încis o horă.La Sinaia, la cota 1.400, săniile au alunecat mai mult pe noroi. Doar la cota 2.000 a fost perfect.

Am venit de la București să scăpăm de aglomerația de acolo, am dat peste altă aglomerație, mașina a derapat pe ghețuș, dar e frumos, e bine, ne simțim bine”, a susținut o turistă.

Sinaia este în acest sfârșit de săptămâna sub incidența unui cod portocaliu de ninsoare.

author avatar
Andrei Ștefan
473 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astia nu sunt turisti ,sunt doar niste oameni fara treaba carora statul le plateste slugarnicia si obedienta cu foarte multi bani.Oamenii care muncesc cu adevarat se odihnesc in casa si familie ,nu pleaca de nebuni pe drum ca apoi sa ii jeleasca propaganda de presa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger