AcasăSOCIALTuriştii români, ŞOCAŢI în Grecia de TAXELE "inventate" pe care le-au găsit...

Turiştii români, ŞOCAŢI în Grecia de TAXELE „inventate” pe care le-au găsit pe nota de plată de la restaurant

Grecia

Vacanţele în Grecia încep să nu mai fie „chiar atât” de accesibile turiştilor români. Oamenii care au ales să-şi petreacă un concediu acolo au relatat întâmplări amuzante, dar costisitoare.

Este cazul unui român care a descoperit în nota de plată de la restaurant strecurată taxe despre care mărturisește că nu a mai auzit până acum, taxa de pahar și cea de capac, după cum a scris într-o postare pe Facebook, pe grupul Forum Thassos:

Ar fi vorba de taxa pe plastic

Alţi utilizatori ai grupului au încercat să-l lămurească pe turistul revoltat că ar fi vorba despte taxa pe plastic. „Este pentru plastic„, l-a anunţat cineva.

Da, dar unul dintre pahare este de hârtie și nu are capac, asta e partea amuzantă”, precizează autorul postării.

„Data viitoare vino cu propriul pahar”, i s-a replicat ironic.

Alţi turişti au lăudat Grecia

Recomand și prefer personal și 1000e dacă îi cheltui în plus măcar te bucuri de concediu și o duci bine. Cu 100 e mănânci super bine 2 persoane în Grecia și mâncare foarte bună. Șezlong uri moca dacă faci consumație acolo și ești client.

Nu mai comparați cu România, ne mai trebuie 500 de ani minim. Parcă sunt zone unde bagă 1 2 euro pe acolo ceva… pâine sau alte prostii… dar cine se uită la atât. E frumos să le lași ceva ciubuc că la următoarele vizite ești regele lor”, a spus un turist român, mulţumit de ce a găsit la eleni, potrivit ziare.com.

Urmează taxa pentru razele soarelui, pentru apus&răsărit„, a încheiat altcineva, într-o notă sarcastică.

author avatar
Andrei Ștefan
1.096 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă jita injectată iubește batjocura, să meargă și pe mai departe. Să nu uităm că gunoaiele țațichise au fost printre cei mai ai naibii la doze!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger