AcasăSOCIALTuriştii români îşi plâng de milă pe Aeroportul Otopeni. Zborurile spre Italia,...

Turiştii români îşi plâng de milă pe Aeroportul Otopeni. Zborurile spre Italia, întârziate sau anulate!

Turiştii români şi-au stricat vacanţele încă dinainte de a pleca spre destinaţiile dorite. Coşmarul a început încă de pe Aeroportul Otopeni. Mai multe zboruri din București spre Italia au întârzieri de câteva ore sau chiar au fost anulate.

Și asta pentru că angajații din peninsulă au intrat oficial în grevă, iar acestora li s-au alăturat și piloții de la alte două companii low-cost.

Companiile aeriene nu comunică cu turiştii

Turiştii care încă mai visează că vor pleca spre destinaţiile dorite sunt la capătul puterilor pentru că niciun reprezentant al companiilor responsabile nu oferă nicio informație și acuză că vor apela la autoritățile statului.

Trebuia să zburăm la 13,30 și pe panoul de plecări, în mod nejustificat, s-a amânat plecarea cu 6 ore. Nu ni s-a oferit absolut nicio informație. Spunând că pur și simplu s-a anulat zborul pentru ora 17″, povestește un călător.

Care sunt revendicările greviştilor?

Greviștii din Italia și Belgia cer ca salariile angajaților să revină la nivelul dinaintea pandemiei de Covid-19. Atunci au fost nevoiți să accepte o reducere salarială temporară din cauza restricțiilor de călătorie. Odată cu revenirea la normal, piloții au acuzat că nu se mai respectă perioadele de odihnă. De cealaltă parte, pasagerii sunt cu nervii la pământ.

Altfel, duminică, un avion cu pasageri al companiei aeriene Wizz Air, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni din Capitală, s-a întors după 20 de minute.

Turiştii au aşteptat 4 ore în aeroport pentru ca şucrurile să se rezolve şi să plece, în sfârşit, spre Bruxelles.

author avatar
Andreea Vlad
2.205 afisari

4 COMENTARII

 1. Mulți au fost concediați ca nu au dorit sa se vaxeze Și nu se mai intorc in sistem.
  Ceilalți rămași au salariile scăzute. ScaUte fata de perioada Pre pandemică, fără sa luam in calcul rata inflației.
  Nu mai pot sa își acopere existența.
  In plus, ei trebuie sa muncească mai mult, pentru ca… este lipsa de personal.
  Romanii: ei de ce nu vor salarii mici, ca noi meri sa avem sclavi. Ca in Asia muncesc pe 2 lei și uite ce bine este.
  Pe trântori cei cu aceasta mentalitate, sa dea Domnul sa ajungeți ai voi in situația hamalilor din Europa. Ca v-a ajuns domnia la cap.
  Știu ca nu prea sunt oameni cu mentalitatea asta pe acest site. Aceia care debitează tâmpeniile astea sunt romani frumosi și liberi hashtag rezist.
  Care tipa ca este corupție la guvern dar ei își trag numai părți in companiile multinaționale pe unde lucrează.
  Așa le-a venit rândul sa fie și ei un pic incomodați.
  Auzi tu: ei sunt superiori celor care lucrează in aeroport, ei merita domnule sa aibă servicii de 5 stele mereu, de parca ei muncesc de 5 stele!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri