AcasăSOCIALTuriștii au luat cu asalt telegondola din Sinaia! S-a cerut ajutorul Jandarmeriei...

Turiștii au luat cu asalt telegondola din Sinaia! S-a cerut ajutorul Jandarmeriei (FOTO)

sinaiaTuriștii au luat cu asalt telegondola din Sinaia! S-a cerut ajutorul Jandarmeriei (FOTO)

O coadă uriașă la telegondola din Sinaia s-a format sâmbătă dimineață. Sute de turiști stau încolonați, fără să se respecte măsurile antiCovid. Mulți au așteptat și câte două ore ca să poată urca la Cota 1.400 sau 2.000 pentru a putea schia.

Până la ora 12.30, peste 2.000 de persoane au urcat cu gondola la Sinaia.

captură Antena 3

„Până acum, avem aproximativ 2.100 de treceri prin porți. Programul gondolei a început la ora 8.00, dar erau cozi încă de la deschidere. Astăzi, pentru că este foarte multă lume, eliberăm tichete de urcare până la ora 15.00. În mod normal, la ora 17.00 se închide programul la telegondola Sinaia”, a explicat administratorul pârtiei, potrivit Libertatea.

Turiștii stau la o coadă uriașă

Pentru că este vreme frumoasă şi soare, mulţi turişti vor să profite şi să ajungă pe pârtie. Alții, însă, au renunțat să mai aștepte, și au părăsit coada.

„Din fericire sau din păcate, nu a mai fost aşa coadă până acum, dar sperăm să apucăm să urcăm pe toată lumea pe munte. Noi am încercat să şerpuim coada, ca să se păstreze distanţa. Am solicitat şi ajutorul jandarmilor, ca să ne asigurăm că toată lumea păstrează distanţa şi poartă masca”, a spus administratorul pârtiei.

Și vineri, în prima zi din noul an, a fost coadă la telegondola din Sinaia.

„5.000 de persoane au fost pe cele 8 pârtii deschise la Sinaia, ieri (n.r vineri), 1 ianuarie 2021, iar gondola a transportat 1.000 de persoane pe oră, la jumătate față de capacitatea normală”, a declarat primarul din Sinaia, Vlad Oprea.

author avatar
Andreea Vlad
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger