AcasăSOCIALTrei tineri au murit într-un grav accident, în Suceava. Imagini cumplite de...

Trei tineri au murit într-un grav accident, în Suceava. Imagini cumplite de la fața locului – VIDEO

Trei tineri au murit într-un grav accident. Imagini cumplite de la fața locului - VIDEO (foto: ISU Suceava/Facebook)

Un accident foarte grav, cu urmări tragice, a avut loc în județul Suceava. Salvatorii au intervenit cu mai multe echipaje la fața locului. Din păcate, însă, trei tineri și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.

Alertați despre producerea accidentului deosebit de grav, salvatorii – pompieri și cadre medicale – s-au îndreptat de urgență către zona unde a avut loc nenorocirea.

(foto: ISU Suceava/Facebook)

Din primele informații făcute publice duminică dimineață din direcția ISU Suceava, tragedia a avut loc în localitatea Poiana Stampei. Autoturismul în care se aflau trei tineri s-a răsturnat în afara carosabilului, iar victimele au rămas încarcerate, fiind în stare de inconștiență. ”S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Mașina s-a transformat într-un morman de fiare

 

(foto: ISU Suceava/Facebook)

Două autospeciale de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la caz, având sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD (B2 + TIM), de la ISU Bistrița-Năsăud, anunță sursa citată.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului – unele greu de privit, vă avertizăm – autoturismul implicat în accident s-a transformat, pur și simplu, într-un morman de fiare.

Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite de către polițiști.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger