AcasăSOCIALTrei români au pierit în urma unui grav accident, în Cehia. Imagini...

Trei români au pierit în urma unui grav accident, în Cehia. Imagini înfiorătoare cu momentul impactului! – VIDEO

Trei români au pierit în urma unui grav accident, în Cehia. Imagini înfiorătoare cu momentul impactului! - VIDEO (sursa foto: captură video)

Dramă în familiile unor români care și-au găsit sfârșitul în urma unui cumplit accident ce a avut loc pe o autostradă din Cehia. Alți doi conaționali au fost răniți.

Cinci români se aflau în microbuzul implicat în teribilul accident. Doi dintre ei au murit pe loc, iar al treilea la spital, potrivit stiridiaspora.ro. Alți doi români au fost grav răniți, în urma accidentului ce a avut loc pe autostrada D1.

La fața locului au intervenit echipaje medicale, dar, din păcate, s-a constatat că două dintre victime decedaseră la fața locului.

Impactul înfiorător, surprins de o cameră de supraveghere

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa momentul în care un autoturism acroșează remorca autovehiculului în care se aflau românii, iar dubița se răstoarnă, lovind un parapet de pe marginea șoselei.

În urma impactului foarte puternic, una dintre victime ar fi fost proiectată în afara autovehiculului.

Din câte se pare, victimele erau originare dintr-o localitate din județul Bacău și se întorceau acasă de la muncă, din Marea Britanie.

author avatar
Andrei Coman
573 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger