AcasăSOCIALTrei oameni au pierit într-un cumplit accident, în Bacău. O tânără, dusă...

Trei oameni au pierit într-un cumplit accident, în Bacău. O tânără, dusă de urgență la spital

Trei oameni au pierit într-un cumplit accident, în Bacău. O tânără, dusă de urgență la spital (sursa foto: zdbc.ro)

Un accident cu urmări foarte grave a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 28 iulie, în județul Bacău. O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac. Salvatorii ajunși la fața locului au transportat de urgență la spital o tânără de 23 de ani, însă, din păcate, alte trei persoane nu au supraviețuit.

Din primele informații venite din direcția Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN2 Bacău-Roman (E 85), în zona localității băcăuane Dumbrava.

Se pare că șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției, iar mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit un arbore.

Trei bărbați au murit în acest accident

Impactul a fost unul violent și a avut urmări dramatice. Trei bărbați și-au pierdut viața. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani, potrivit datelor făcute publice de către reprezentanții Infotrafic.

O fată de 23 de ani, rănită grav în acest accident, a fost dusă la spital de către salvatorii care au intervenit la fața locului, pentru ca medicii să îi acorde îngrijiri.

Condițiile exacte în care a avut loc accidentul urmează să fie lămurite în cadrul cercetărilor pe care le derulează oamenii legii.

Din nefericire, evenimentul rutier cu urmări grave a avut loc la doar câteva zile după ce tot în județul Bacău se produsese un cumplit accident, în care au fost implicat un autoturism și un microbuz plin cu oameni. Șapte persoane și-au pierdut viața în urma nenorocirii ce a avut loc duminică dimineaţă la ieșire din localitatea Răcăciuni – DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger