AcasăSOCIALTrei oameni au murit într-un cumplit accident, pe A1. O mașină a...

Trei oameni au murit într-un cumplit accident, pe A1. O mașină a lovit un utilaj de deszăpezire

Trei oameni au murit într-un cumplit accident, pe A1. O mașină a lovit un utilaj de deszăpezire (sursa foto: mesageruldesibiu.ro)

Un accident cu urmări deosebit de grave a avut loc luni pe Autostrada A1, în zona localității sibiene Săliște.

Din primele informații furnizate de către reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române, un autoturism a lovit din spate un utilaj de deszăpezire. În urma impactului violent, trei oameni și-au pierdut viața, iar o altă persoană a fost grav rănită, anunță aceeași sursă.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD – medicale, de poliție și pompieri. Din câte se poate vedea din imagini, autoturismul a fost puternic avariat în urma coliziunii cu autospeciala de deszăpezire.

Accidentul de luni dimineață a avut loc pe sensul dinspre Deva către Sibiu al Autostrăzii A1. ”Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă, fiind condiții de vizibilitate bună”, anunță Infotrafic.

Cauzele care au dus la producerea coliziunii urmează să fie stabilite în cadrul unei anchete.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini șocante!

Un alt accident grav, de această dată în Argeș

Din păcate, ulterior s-a aflat că un alt accident grav a avut loc și în județul Argeș. Mai exact, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu. Două mașini și un un autotren au fost implicate, în urma coliziunii un om pierzându-și viața, alte două persoane fiind rănite.

Ca urmare a nefericitului eveniment rutier, traficul a fost oprit pe DN 7, circulația rutieră fiind deviată pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeș – DN 7C Pitești.

author avatar
Cristina Stefan