AcasăSOCIALTrei oameni au murit într-un cumplit accident în Timiș - VIDEO

Trei oameni au murit într-un cumplit accident în Timiș – VIDEO

Trei oameni au murit într-un cumplit accident în Timiș - VIDEO (sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

Din păcate, încă un eveniment rutier cu urmări grave s-a produs pe șosele din România, trei oameni găsindu-și sfârșitul, marți, în condiții cumplite. 

Un accident ce a avut loc în județul Timiș, a făcut ca salvatorii să intre în alertă, în încercarea de a ajunge cât mai rapid la fața locului, pentru a le acorda ajutor victimelor. Totul s-a întâmplat în apropiere de localitatea Albina, conform tion.ro.

Cadrele medicale și pompierii s-au îndreptat către locul unde s-a produs coliziunea în care au fost implicate patru autoturisme și un camion. Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD, inclusiv o autospecială de descarcerare au intervenit la fața locului.

Primele date venite din direcția salvatorilor indicau faptul că trei oameni – o femeie și doi bărbați – și-au pierdut viața. ”Sunt 7 persoane implicate dintre care 4 persoane conștiente, monitorizate la fata locului de echipajele de urgență. Din nefericire 3 sunt decedate (doi bărbați și 1 femeie). În prezent, 2 victime au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Banat, citați de site-ul publicației locale.

Rămâne ca polițiștii să stabilească exact, în cadrul verificărilor derulate, cum anume s-a produs acest accident îngrozitor.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Mai multe persoane, rănite într-un accident pe DN 17, în județul Suceava

Nu a fost, din păcate, singurul accident rutier ce a avut loc marți, 3 august, pe șoselele din țară. Conform Centrului Infotrafic, cinci oameni au fost răniți, fiind transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce două autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier.

S-a întâmplat pe DN 17 Gura Humorului – Pojorâta, în zona localității sucevene Câmpulung Moldovenesc.