AcasăSOCIALTrei oameni au murit într-un cumplit accident, în Cluj. Mașină făcută praf...

Trei oameni au murit într-un cumplit accident, în Cluj. Mașină făcută praf – VIDEO

Imagini greu de privit, marți dimineață, pe centura Clujului. Salvatorii au intervenit cu mai multe echipaje.

Din primele informații, o mașină s-ar fi izbit de un TIR și a ajuns în afara carosabilului, puternic avariată. Accidentul a avut loc pe DN1E centura rutieră Vâlcele – Apahida, în județul Cluj.

Din păcate, din câte au anunțat oamenii legii, în urma impactului violent, trei oameni aflați la bordul autovehiculului au fost declarați decedați. A fost nevoie de prezența descarcerării pentru a scoate victimele.

Primele concluzii din anchetă

Polițiștii au făcut cercetări în acest caz, în vederea stabilirii tuturor condițiilor în care s-a produs tragedia rutieră. Și au anunțat primele concluzii.

„Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenești, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorcă. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane, toate din autovehicul”, au transmis reprezentanții IPJ, citați de monitorulcj.ro.

Imaginile surprinse la locul accidentului arată proporțiile dezastrului, autovehiculul în care se aflau cei trei oameni care și-au pierdut viața fiind puternic avariat de forța impactului.

Vă avertizăm că următoarele imagini vă pot afecta emoțional:


sursa foto: captură youtube

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger